OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

Tee itse ihanimmat joulukoristeet

Joulu lähestyy ja monet ovatkin jo alkaneet koristella kotia erilaisin joulukoristein. Jouluvalot, kyntteliköt, kranssit ja muut koristeet piristävät pimeää vuodenaikaa. Monen kodista löytyy myös hyvissä ajoin joulukuusi. Itse tehdyt joulukoristeet tuovat iloa joulunodotusaikaan. Ideoita ja ohjeita on paljon ja jokaisen taitotasoon sekä tyyliin löytyy varmasti sopivia koristeita tehtäväksi. Koko perheen voimin on myös mukava askarrella näin joulun alla.

Tämän päivän joulukalenterin luukussa joulumuori näyttää miten tehdään itse kaunis kuusenkoriste. Pääset katsomaan videon alta. Ohon joulukalenterista aukeaa uusi luukku joka aamu kello 07.00.

Keräsimme Instagramista parhaimpia tärppejä itsetehtyihin joulukoristeisiin.

1.Kaunis tähtikoriste suodatinpussista

Lähes joka kodista löytyy suodatinpusseja kaapista. Näistä suodatinpussitähdistä voi tehdä vaikkapa kauniin jouluikkunan. Väriksi sopii mainiosti valkoisen lisäksi ruskea.

2. Helppo tähtianiskranssi

Kaunis ja persoonallinen tähtianiksista valmistettu kranssi sopii seinälle tai oveen. Tämä kranssi sopii myös joulunajan ulkopuolella sisustukseen.

3. Ihanat paperilinnut nuottikirjan sivuista

Nämä linnut huokuvat mennyttä aikaa. Kauniit lintukoristeet sopivat kuusen oksalle tai ikkunaan.

4. Kuivatut appelsiinit

Kuivatut appelsiinit sopivat paketointiin, kuusen oksalle tai vaikkapa jouludrinkin reunalle. Monikäyttöisten appelsiinikoristeiden mukana saat kotiin myös ihanan joulun tuoksun.