OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Singan karaokedata kertoo: Käärijän Cha cha cha on ykkössuosikki Euroviisuissa

Kuvaaja: KoolShooters

Singan karaokepalvelu toimii 34 maassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa. Tuoreen lauludatan mukaan Käärijän Cha cha cha on suosituin Euroviisukappale ja selvästi edellä Ruotsin Loreenin Tattoota.

“Singan kaikista Euroviisumaista keräämä lauludata paljastaa, että Cha cha cha on kansainvälinen menestys. Se on saavutus, koska kappale on pääosin suomenkielinen. Käärijä on ilmiö myös karaokemaailmassa”, sanoo Singa Oy:n toimitusjohtaja Atte Hujanen.

Karaokekulttuuria maailmanlaajuisesti uudistaneella Singalla on tuoretta lauludataa tuhansista kodeista, ravintoloista ja muista laulupaikoista ympäri maailmaa. Tämän datan perusteella Euroviisukappaleista eniten lauletaan Käärijän Cha cha chata. Loreen tulee selvänä kakkosena ja muut karaokesta löytyvät viisusuosikit kuten Norjalaisen Alessandran Queen of Kings ja Ukrainan Tvorchi ovat kaukana takana.

Suomessa Cha cha cha on noussut myös vauhdilla tämän hetken lauletuimmaksi karaokekappaleeksi ohi kestosuosikkien kuten Vesa-Matti Loirin version Eino Leinon runosta Lapin kesä tai Baddingin Paratiisi. Myös UMK:ssa hyvin menestynyt Kuumaa on kiilannut suosituimpien laulujen 10 parhaan joukkoon. 

“Cha cha cha noussut Suomessa tämän hetken suosituimmaksi karaokekappaleeksi. Uskon, että se tuo meille uusia karaokelaulajia. Se on hauska, mutta ei ihan helppo laulettava”, kommentoi Hujanen.

Lauletuimmat karaokebiisit Suomessa:
1. Cha cha cha – Käärijä
2. Lapin kesä – Vesa-Matti Loiri
3. Paratiisi – Rauli Badding Somerjoki
4. Surujen kitara – Topi Sorsakoski, Agents
5. Sininen huivi – Souvarit
6. Ylivoimainen – Kuumaa
7. Viidestoista yö – Juice Leskinen
8. Vihreät niityt – Olavi Virta
9. Pyydä vain – Kirka
10. Tuomittuna kulkemaan – Samuli Edelman, Vesa-Matti Loiri


Linkki euroviisuvalikoimaan
Cha cha chata ja muita euroviisukappaleita pääsee laulamaan: https://singa.com/fi/lists/eurovision-karaoke/jZ98w

Lähde: Singa Oy