OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Helsinkiläinen Omnivortex julkaisi uuden singlen musiikkivideon kera tulevalta kakkoslevyltään

Teknisen death metallin taituri, helsinkiläinen Omnivortex, on julkaissut toisen sinkkulohkaisun uudelta, 29. päivä syyskuuta julkaistavalta “Circulate”– nimiseltä kakkosalbumiltaan. “Of Aeons Past”– nimeä kantava uusi kappale on saanut inspiraationsa HP Lovecraftin kosmisen kauhun teoksista:

“Kuten debyyttilevyllä, tälläkin levyllä on aika-ajoin suoria tai epäsuoria viittauksia HP Lovecraftin Cthulhu, ja muihin mytologioihin. Kappale itsessään ei ole tekstien osalta suora viittaus mihinkään teokseen, mutta inspiraatio tekstiin on vahvasti Lovecraftiin nojaavaa. Kieli poskella kuvattu musiikkivideo antaa tästä myös osviittaa. Musiikillisesti tarjoillaan hämähäkkiriffiä, släppibassoa, blastia ja sikaääniä, kuten kuuluu.”, kappaleen musiikista ja teksteistä vastannut laulaja-kitaristi Severi Saarioja kommentoi.

Katso musiikkivideo: 

Yhtyeen uusi levy “Circulate” julkaistaan 29.9.2023.