OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Lentoapu

Onko lentosi myöhästynyt, lähtö viivästynyt tai onko lennon kanssa ollut muita ongelmia? Saatat olla oikeutettu korvauksiin. Lentoapu on OHO Live TV:n kumppani ja yhdessä me autamme sinua saamaan korvauksen siitä haitasta, mitä lentoyhtiö aiheutti. Korvauksia voi hakea vielä jopa kolme vuotta matkustamisen jälkeen.

Korvaukset perustuvat Euroopan Unionin asettamiin asetuksiin ja tästä syystä niitä on mahdollista saada. Niissä on tiettyjä säädöksiä ja ohjeita sen osalta, mitä on pitänyt tapahtua ja kuinka paljon korvauksia saa. Tavallisen lentomatkustajan ei tarvitse kuitenkaan tietää tätä kaikkea, vaan tästä syystä Lentoapu on perustettu.

Mikä on Lentoapu?

Kyseessä on pohjoismainen yhtiö, jossa on töissä kansainvälinen katras pohjoismaalaisia ihmisiä, myös suomalaisia. Tiimistä löytyy useita juristeja, jotka keskittyvät nimenomaan matkustajien oikeuksiin. Lentoapu on suomalaisille tarjottava palvelu, jossa voit lähettää matkasi tiedot ja Lentoapu kertoo, oletko oikeutettu korvauksiin ja miten korvausprosessin tulisi edetä.

Itse korvaushakemuksen lähettäminen ei maksa mitään ja maksat palkkion Lentoavulle vasta sitten, kun olet saanut hyväksytyn korvauksen. Lentoapu hoitaa homman sinun puolestasi ja veloittaa tästä vain 30 prosentin palkkion. Lopun saat suoraan omalle tilillesi. Käytännössä sinun tulee ainoastaan antaa matkan tiedot ja koko muu homma hoituu kätevästi Lentoavun kautta.

Korvaus myöhästyneestä, ylibookatusta tai peruutetusta lennosta voi olla jopa 600 euroa matkustajaa kohden.

Hakemusten käsittelyaika

Lentoapu toimii omalta puoleltaan nopeasti ja kunhan olet lähettänyt kaikki tarvittavat asiakirjat, ne lähtevät eteenpäin prosessissa hyvinkin nopeasti. Monesti korvaushakemuksissa saattaa kuitenkin kestää riippuen siitä, millainen tapaus on kyseessä. Mikäli korvaushakemus hyväksytään heti, silloin käsittelyaika on noin yhdestä kolmeen kuukauteen.

Mikäli tapaus ei ole niin selkeä ja Lentoapu lähtee kanssasi hakemaan oikeuden kautta korvausta, silloin käsittelyaika voi venyä. Voit lukea lisää käsittelyajoista täältä.