Pieni pala Hannaa

Ohjelma on jatkoa Hannan kahdelle kirjalle, Pieni pala taivasta ja Pieni pala minua. Jaksoissa sukelletaan syvälle Hannan henkilökohtaiseen elämään ja kokemuksiin, sekä siinä käydään läpi kaikille tuttuja tunteita – iloa ja surua. Hanna haastattelee erilaisia henkilöitä, jotka inspiroivat häntä tai ovat olleet hänelle merkityksellisiä hänen elämässään.

Hanna Maaria Ikonen – Juontaja ja vieraileva luennoitsija

”Rakastan mikrofonia, ja sanavalmiina, sosiaalisena ja luontaisena esiintyjänä nautin esiintymistilanteista. Puhun asioistani ja kokemuksistani selviytymisen näkökulmasta, ja kerron siitä, miten selvisin ja millä keinoilla. Olen julkaissut kirjat, Pieni pala taivasta, Pieni pala taivasta Runoina ja uusin teokseni Pieni pala minua. Media on ottanut minut hyvin huomioon, elämästäni ja tarinoistani on tehty lukuisia lehtijuttuja ja olen esiintynyt myös TV:ssä.

Minusta on mahtavaa kertoa oman elämänpolun kautta, miten löysin omat sisäiset voimavarani ja auttaa myös muita löytämään ne. Olen saanut positiivista palautetta siitä, että olen herättänyt ihmisissä ajatuksia ja tuntemuksia. Ihmiset ovat kertoneet, että katsovat omaa elämäänsä nyt eri näkökulmasta.

Olen selviytyjä, tekijä ja kokija. Elämä nakkelee joskus tiellemme esteitä, joiden ylittäminen vaatii enemmän. Niitä ei välttämättä ohiteta helposti. Jokainen este pysäyttää meidät hetkeksi arvioimaan nykyistä elämäämme, nykyisiä arvojamme ja nykyisiä ihmissuhteitamme. Niiden kautta löydämme voimamme ennemmin tai myöhemmin.”


Mainoskumppanimme

Huomaathan, että OHO Live TV ja Hanna Maaria voivat saada pienen palkkion ostoksistasi. Näin autat meitä ylläpitämään laatuohjelmaa!


EDELLISET JAKSOT

Pieni pala Hannaa 25 – Anoreksia ja siitä selviytyminen

Vieraana Riikka Kuokkanen. Hän on nykyisin hyvinvoiva nainen, joka ei ole kuitenkaan päässyt tähän pisteeseen helposti. Riikka jakaa oman näkemyksensä siitä, kuinka hän sairastui anoreksiaan ja miten siitä päästiin eteenpäin.


Pieni Pala Hannaa 24. jakso – Mistä löytää motivaatio uuteen vuoteen?

Elämäntapamuutos ei aina ole helppoa ei vaikka sitä olisi jo elänyt kaksi vuotta, mutta aina siinä kuitenkin pääsee taas vauhtiin. Uusimmassa Pieni Pala Hannaa-jaksossa nähdään, kuinka minun on vaikeaa löytää sitä uutta puhtia uuteen vuoteen, kun tuntuu siltä, että kaikki epäonnistuu, eikä mikään tunnu hyvältä.


Pieni Pala Hannaa 23. jakso – Joulu!

Näin vuoden lopuksi laitankin itseni kitaran kanssa likoon ja munaan itteni. Ei vain, näettepä todellisuuden, missä nyt mennään ja mitä lupaan tehdä vuoden päästä. Jakso on tehty ihan spontaanisti, sillä ihana suunniteltu vieraani Janina estyi tulemaan haastatteluun sairastumisen vuoksi. Mutta Janina nähdään sitten tulevissa jaksoissa. Lopuksi saamme kuitenkin nauttia Janinan ja kahden muun suloisen tytön kauniista laulusta ja Varpunen jouluaamuna esityksestä

IHANAA JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE!!!


Pieni Pala Hannaa 22. jakso – Millaista on urheilla pariskuntana?

Matleena Niskanen ja Joonas Kolehmainen ovat liikunnan-alan ammattilaisia, Joonas on myös hieroja. Matleena on meille jo entuudesta tuttu Bodyfitnes kisailija. Jaksossa puhutaan liikunnasta, liikunnan vaikutuksesta ihmiseen, kuntosaliharjoittelun oikeintekemisen tärkeydestä, eikä palautumistakaan unohdeta! Matleena ja Joonas neuvoo teille myös kuusi omaa suosikkiliikettään. Kannattaa katsoa, sillä ohjeistus on opettavaista ja sieltä saa varmasti hyviä vinkkejä omaan treenaamiseen!!


Pieni pala Hannaa 21. jakso – Seksuaalisuus, seksologia ja seksi

Hanna kertoo Seksologian koulutuspäivästä ja tietysti asioita hänen omasta näkökulmastaan. Seksuaalisuus on monelle vaikea aihe, joka ei ole aina niin helposti selitettävissä.


Pieni Pala Hannaa 20. jakso – Hannan muodonmuutos

Hannan elämäntapamuutos saa jatkoa, kun ulkonäkö kokee todellisen muodonmuutoksen.


Pieni Pala Hannaa 19. jakso – uskalluksesta ja elämästä tangokuningatar Johanna Pakosen kanssa

Johannalla on laajalti kokemusta musiikin ja viihdemaailman kuvioista – hän on esiintynyt mm. Danny Showssa (1997-1999), ollut mukana Suomen Euroviisukarsinnoissa (2006), juontanut Seinäjoen Tangomarkkinat yhdessä Mikko ”Peltsi” Peltolan kanssa (2009), toiminut juontajana Radio Pookissa ja nähty Rauman Kaupunginteatterin lavalla Villit vuodet -musiikkinäytelmässä. Johanna keikkailee Omenapuu-orkesterin kanssa.

Hanna ja Johanna juttelevat Johannan urasta ennen tangokuningattareksi kruunaamista ja kuningattareksi kruunaamisen jälkeen. Johanna on myös tanssinopettaja ja viihdyttää ihmisiä vetämällä tanssikursseja mm. laivalla.


Pieni pala Hannaa 18. jakso – Uni ja nukkuminen

Miksi uni on meille niin tärkeää? Katso, miksi uniasia on kiinnostanut Hannaa elämäntapamuutoksen myötä. Vieraana ohjelmassa on asiantuntija Jenni Ahopelto.


Pieni Pala Hannaa 17. jakso – Treenaaminen ja kuntosali yli 40-vuotiaana

Tässä jaksossa lähdetään kuntosalille ja paneudutaan siihen miten Hanna treenaa. Hanna vielä joitakin vuosia sitten luuli, että yli 40-vuotias ei saa enää itseänsä kuntoon. Hannan matka on vielä kesken, mutta on todella hyvällä alulla ja tuloksiakin on jo tullut kovasti. Elämäntapamuutos ei ole hetken pikakuuri ruokavalion muutokseen tai liikunnan aloittamiseen, se on sitä, että näistä asioista tulee osa sinun elämää! Hanna ei treenaa yksin, vaan mukana ohjelmassa on hänen saliohjelmani takana oleva Anne Manninen Treenaajannesta. Kiitos Anne ihan kaikesta, tsempistä tuesta ja ammattitaitoisesta valmentamisesta! Ohjelman lopuksi Anne neuvoo teille kolme hyvää ja etenkin tehokasta selkäliikettä!


Pieni Pala Hannaa 16. jakso – Rintasyöpä ja sen vaikutus elämään

Rintasyövästä selvinnyt Katja Luhtanen kertoo oman tarinansa siitä, miten hän selvisi rintasyövästä ja miten syöpä sekä siitä parantuminen vaikutti hänen elämäänsä. Tunteellinen jakso, jossa puidaan rehellisesti raskaita asioita ja toivottavasti inspiroidaan muitakin, että vaikeistakin asioista voi päästä yli.


Pieni Pala Hannaa 15. jakso – Naisen seksuaalisuus ja itsetunto

Puhumme vieraani Armi Soilanterän kanssa syvällisesti itsetunnosta, seksuaalisuudesta ja sen vaikutuksesta itsetuntoon. Itsetunto on kokonaisuus ja siihen liittyy laajasti elämän kaikki osa-alueet. Naisten ei ole aina helppoa puhua seksuaalisuudestaan ja sen mukana tulee monia kysymyksiä sekä haasteita.


Pieni Pala Hannaa 14. jakso – Miten uskaltaa tehdä se, mitä oikeasti haluaa tehdä?

Tämän jakson sanoma on: Älä pelkää vaan elä ja toteuta rohkeasti unelmia joita sinulla on! Edesmenneen mieheni muistoa kunnioitetaan tämän päiväisessä jaksossa. Sillä tämä ohjelman ulostulo päivä sattuu olemaan päivä, jolloin Kimmon kuolemasta tulee kuluneeksi yhdeksän vuotta. Ihan ohjelmani alussa näytetään video Kimmon pitkäaikaisen unelman täyttymisestä, jokkiskilpailun voitosta v. 2010. Video on YouTube-tallenne kilpailusta MSP jm, EVK:n A-finaali Oulun Iinatin radalta. Kuvaaja ja videon Yotubeen laittaja ei ole minulla tiedossa.

Miksi minä puhun aina siitä, että toteuttakaa unelmianne….
Juuri tämän elämänkokemukseni vuoksi.

Vieraana tässä ohjelmassa on Hennaksi.fi:stä sisällöntuottajani Henna Eklund. Puhumme myös Hennan kanssa rohkeudesta tehdä asioita ja toteuttaa unelmiaan.


Pieni pala Hannaa 13. jakso – Suru ja surutyö

Millaista on menettää läheinen ihminen? Prosessi voi olla todella raskas. Tässä jaksossa Hanna käsittelee surua ja surutyötä, sekä haastattelee hautaustoimiston yrittäjää Petri Kuusiniemeä.


Pieni pala Hannaa 12. jakso – haastattelussa Matleena Niskanen

Palaamme fitnessmaailman pariin, kun Matleena Niskanen palaa ruutuun. Kuulemme hänen kommenteja ja ajatuksia siitä, missä mennään ja miltä treenaaminen tuntuu. Käymme läpi fitness-poseerausta ja saamme Matleenalta vinkit lämmittelyyn sekä tutustumme hänen lempipakaraliikkeisiin!


Pieni pala Hannaa 11. jakso – Terveellinen ruokavalio

Hanna käy läpi ruokavalion merkitystä painonhallinnassa ja elämäntapamuutoksessa. Jaksossa perehdytään terveellisen ruuan maailmaan. Mukana ravintovalmentaja Anna Tervo.


Pieni pala Hannaa 10. jakso

Hanna tutustuu tässä jaksossa kamppailulajeihin Arto ja Heidi Vuoman johdolla.


Pieni pala Hannaa 9. jakso

Tutustumme tarkemmin Hannan elämään. Monet ovat kysyneet Hannalta, miten hän ehtii kaiken tekemään ja tässä jaksossa kuljemme Hannan mukana kokonaisen viikon. Miten urheilu saadaan mahtumaan työn ja perheen väliin? Mitä kaikkea elämässä voikaan viikon aikana tapahtua?


Pieni pala Hannaa 8. jakso

Vieraana Tiina Ruokojärvi, joka hurmasi minut raikkaalla ja reippaalla olemuksellaan heti ensimmäisellä kerralla kun tapasimme! Tiina on 60-vuotias liikunnallinen nainen. Ikä ei ole este liikunnalle ja itsestään huolehtimiselle! Toki on ymmärrettävää, jos on jotain sairauksia, jotka estävät tekemästä. Tiina kuitenkin ihanasti kertoi myös siitä, kuinka oman terveydentilan huomioon ottamalla, voi kuitenkin liikkua.


Pieni pala Hannaa 7. jakso

Tässä jaksossa Hanna lähtee pyörälenkille ja mukana matkassa Katri Kivari. Perehdymme pyöräilyn saloihin ja puhutaan paljon muutakin. Elämästä nauttiminen on myös aiheena.


Pieni pala Hannaa 6. jakso

Aiheena uskaltaminen. Miten uskaltaa toteuttaa itseään? Aina ei uskalla aluksi tehdä tai tuoda esille omia taitojaan. Miten niistä peloista pääsee yli?
Haastateltavana Tanja Kähkönen, jonka töitä saamme ihastella ja Tanjan kanssa pääsemme keskustelemaan taiteilijan elämästä.


Pieni pala Hannaa 5. jakso

Pureudumme syvälle Hannan maailmaan ja ajatuksiin.


Pieni pala Hannaa 4. jakso

Millainen on Hannan oma saliohjelma ja miltä näyttää Anne Mannisen salitreeni.


Pieni pala Hannaa 3. jakso

Haastattelussa fitnessurheilija Matleena Niskanen.


Pieni pala Hannaa 2. jakso

Tutustumme lähemmin Hannaan ja siihen, mikä on oikeastaan tuonut Hannan sen pariin, mitä hän nykyään tekee.


Pieni pala Hannaa 1. jakso

Tutustumme Hannaan ja hänen elämäänsä, sekä siihen, millainen sarja meillä on tulossa.


Seuraavat jaksot

04/02/2020
19:00
11/02/2020
19:00
18/02/2020
19:00
25/02/2020
19:00
03/03/2020
19:00
10/03/2020
19:00