OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tapella kylässä

Nyt laihdutetaan, treenataan, kuntoutetaan ja syödään sydämellä!

Tapella kylässä on uusi reality-ohjelma, jossa Tapani “Tape” Valkonen kutsuu suomalaisia tähtiä ja julkimoita kylään hänen ja vaimonsa Tiina Jylhän Viron Viimsissä sijaitsevaan kotiin. Ohjelmassa Tape ottaa jokaisen vieraan avosylin vastaan, treenaa, kokkaa ja illallistaa heidän kanssaan. Jokaisessa jaksossa näemme huumoria, avointa keskustelua ja myöhemmin herkistytään illallisen ääreen, jossa vieraat pääsevät jakamaan omia asioitaan katsojille – olivat ne sitten mistä aiheesta tahansa.

Vieraina tulossa Juho “Härmän Häijy” Haapoja, Milla Haahka ja Eeva Malin!


Kuka Tape on?

Maailmanmestari

  • Vuonna 2015 Tape voitti kehonrakennuksen MM-kultaa
  • Ammattivalmentaja ja liikuntalääketieteitä opiskellut kehonrakentaja
  • Tuttu myös mm. Hardcore Training -televisiosarjasta.
  • Voittanut KLL:n mestaruuden 100 metrin juoksussa, jossa hänen ennätyksensä on 10,99. 200 metriä hän on kellottanut aikaan 21,97.
  • Kehonrakennuksessa voittanut kaksi kertaa Suomen mestaruuden, noussut viisi kertaa SM-mitaleille, sekä voittanut Pohjoismaiden mestaruuden. MM-tasolla sijoittunut kahdesti viidenneksi ja saavutti vuonna 2013 MM-hopeaa.
  • Tape on valmentanut kehonrakentajien lisäksi useiden eri urheilulajien harrastajia, kuten pikajuoksijoita, soutajia, nyrkkeilijöitä ja fitness-urheilijoita. Yksilövalmennuksen lisäksi Tape on toiminut fyysisenä valmentajana myös joukkuelajeissa, mm. 10 vuotta LrNMKY:ssa, joka oli 2000-luvun alussa Suomen menestyksekkäin koripallojoukkue, sekä jääkiekko- ja salibandyjoukkueissa.
  • Tape on suorittanut tutkinnot: PT kouluttaja ja PT PTA (USA) , PT kouluttaja ja PT PTF  (Suomi), Personal Trainer of Champions (Germany) ja Education director of WABBA WORLD-INSTITUTE (Germany).

Yhteistyökumppanit

Ohjelman yhteistyökumppanit ovat mahdollistamassa ohjelman tekoa! Kiitos!


EDELLISET JAKSOT

Jakso 7 – Tapella kylässä Mika Lartama

Ex-jääkiekkoilija Mika Lartama on monelle tuttu juuri jääkiekkovuosilta, mutta myöhemmin Mikan elämä ajautui huonoon kierteeseen monesta eri syystä. Mika selviytyi näistä ajoista, julkaisi omaelämäkerran ja kirjoitti vielä yhden kirjan. Elämä on palannut pikkuhiljaa takaisin raiteilleen – vai onko?


Jakso 6 – Tapella kylässä Kaisa Liski

Kaisa on tunnettu monesta eri ohjelmasta ja usein hänellä on nähty glitteriä, sekä korkokenkiä. Nyt Tape Valkonen näkee Kaisasta kuitenkin sen tavallisen puolen – kuka Kaisa on ja millainen hänen elämänsä oikeasti on? Kaisa ja Tape tutustuvat Balti Jaaman toriin, treenaavat sekä grillailevat virolaisia makkaroita nuotion äärellä kevyessä sateessa. Mitä luulet, mistä nämä kaksi tavallista julkkista mahtavat keskustella? Vastauksia näihin kysymyksiin näemme ja kuulemme uusimmassa Tapella kylässä-jaksossa.


Jakso 5 – Tapella kylässä Eeva Malin

 

Tutustumme tarkemmin mediaguruun Eeva Maliniin, joka vierailee Tape Valkosen luona. Tapella kylässä-ohjelmassa Eeva kertoo, että edessä on leikkaus, jos hän ei treenaamalla saa selkäänsä kuntoon. Lisäksi vastaan tulee muitakin haasteita, kun kaikkia liikkeitä ei pystykään tekemään.


Jakso 4 – Tapella kylässä Juho “Härmän Häjy” Haapoja

Kun ammattilaisurheilijan ura loppuu, maailma mullistuu. Kaikki aikaisemmin tuttu päättyy ja tulee opetella kokonaan uusi elämä. Tape Valkosen isännöimässä ohjelmassa Juho kertoo haasteistaan ammattilaisuran lopettamisesta – miten hän käy terapiassa, miten identiteetti kärsii ja kuinka yhteen vuoteen on mahtunut jopa avioero. Tietysti Tape pääsee kokeilemaan kehässäkin omia taitojaan, kun pojat pistävät kamppeet päälle ja ottelevat. Juho näyttää, miten tapellaan kylässä!


Jakso 3 – Tapella kylässä Milla Haahka

Voiko vakava leikkaus viedä urheilu-uran? Fitnessurheilija Milla ei anna periksi. Ratsastajasta on muotoutunut vuosien varrella ahkera urheilija, joka on kiinnostunut kehonmuokkauksesta ja pääsi kilpailemaan jo MM-tasolle. Milla joutui kuitenkin pahan paikan eteen, kun edessä oli lantioleikkaus, joka saattaa horjuttaa koko urheilijauraa. Mahdollisuudet päästä ammattiurheilijaksi takaisin on 50/50. Nyt Milla palaa valmentajansa Tapen luokse katsomaan, onko kropasta enää mihinkään ja pystyykö sillä edes treenaamaan.


Jakso 2 – Tapella kylässä Sami Huhtala

Sami Huhtala on voimailun maailmanmestari, nykyisin näyttelijä ja koomikko. Sami on tullut Tapen luokse kyläilemään muutamasta syystä ja jaksossa keskustellaan rankoistakin aiheista, kuten dopingista. Lisäksi näemme kunnon salitreenin!


Jakso 1 – Tapella kylässä Hannele Lauri

Ensimmäisen jakson vieraana on näyttelijä Hannele Lauri. Millainen henkilö Hannele on ja tarvitseeko hän tosiaan Tapen apua jossain?