Tapella kylässä

Nyt laihdutetaan, treenataan, kuntoutetaan ja syödään sydämellä!

Tapella kylässä on uusi reality-ohjelma, jossa Tapani ”Tape” Valkonen kutsuu suomalaisia tähtiä ja julkimoita kylään hänen ja vaimonsa Tiina Jylhän Viron Viimsissä sijaitsevaan kotiin. Ohjelmassa Tape ottaa jokaisen vieraan avosylin vastaan, treenaa, kokkaa ja illallistaa heidän kanssaan. Jokaisessa jaksossa näemme huumoria, avointa keskustelua ja myöhemmin herkistytään illallisen ääreen, jossa vieraat pääsevät jakamaan omia asioitaan katsojille – olivat ne sitten mistä aiheesta tahansa.

Vieraina tulossa Juho ”Härmän Häijy” Haapoja, Milla Haahka ja Eeva Malin!


Kuka Tape on?

Maailmanmestari

  • Vuonna 2015 Tape voitti kehonrakennuksen MM-kultaa
  • Ammattivalmentaja ja liikuntalääketieteitä opiskellut kehonrakentaja
  • Tuttu myös mm. Hardcore Training -televisiosarjasta.
  • Voittanut KLL:n mestaruuden 100 metrin juoksussa, jossa hänen ennätyksensä on 10,99. 200 metriä hän on kellottanut aikaan 21,97.
  • Kehonrakennuksessa voittanut kaksi kertaa Suomen mestaruuden, noussut viisi kertaa SM-mitaleille, sekä voittanut Pohjoismaiden mestaruuden. MM-tasolla sijoittunut kahdesti viidenneksi ja saavutti vuonna 2013 MM-hopeaa.
  • Tape on valmentanut kehonrakentajien lisäksi useiden eri urheilulajien harrastajia, kuten pikajuoksijoita, soutajia, nyrkkeilijöitä ja fitness-urheilijoita. Yksilövalmennuksen lisäksi Tape on toiminut fyysisenä valmentajana myös joukkuelajeissa, mm. 10 vuotta LrNMKY:ssa, joka oli 2000-luvun alussa Suomen menestyksekkäin koripallojoukkue, sekä jääkiekko- ja salibandyjoukkueissa.
  • Tape on suorittanut tutkinnot: PT kouluttaja ja PT PTA (USA) , PT kouluttaja ja PT PTF  (Suomi), Personal Trainer of Champions (Germany) ja Education director of WABBA WORLD-INSTITUTE (Germany).

Yhteistyökumppanit

Ohjelman yhteistyökumppanit ovat mahdollistamassa ohjelman tekoa! Kiitos!


EDELLISET JAKSOT

Jakso 2 – Tapella kylässä Sami Huhtala

Sami Huhtala on voimailun maailmanmestari, nykyisin näyttelijä ja koomikko. Sami on tullut Tapen luokse kyläilemään muutamasta syystä ja jaksossa keskustellaan rankoistakin aiheista, kuten dopingista. Lisäksi näemme kunnon salitreenin!


Jakso 1 – Tapella kylässä Hannele Lauri

Ensimmäisen jakson vieraana on näyttelijä Hannele Lauri. Millainen henkilö Hannele on ja tarvitseeko hän tosiaan Tapen apua jossain?

Seuraavat jaksot

Fitnessurheilija Milla Haahka on juuri käynyt leikkauksessa. Voiko hän jatkaa enää treenaamista?
19/12/2019
21:00
Juho "Härmän Häijy" Haapoja näyttää, miten tapellaan kylässä!
09/01/2020
21:00
Kulttuurialan guru Eeva Malinilla on tiedossa leikkaus, jos hän ei pääse kuntoilemalla kuntoon - voiko Tape auttaa?
16/01/2020
21:00