OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

TG Top Guns

Are you ready for TOP GUNS?! Ohjelma tulee olemaan sisällöltään mielenkiintoinen ja kaikkea siistiä luvassa. Haastatteluja, podcasteja, reenivideoita, huumoria, sekä paljon muuta. Haastattelussa muun muassa legendaarisia suomalaisia urheilun saralta.

Ohjelmaa vetää Sami “Benchpress Life Coach” Salonen.

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta!

TG Top Guns Youtubessa
TG Top Guns Facebookissa
TG Top Guns InstassaEDELLISET JAKSOT

TG Top Guns – LEGENDS 6 – Marjo Krishi


TG Top Guns – LEGENDS 5 Jokke Mononen


TG Top Guns – LEGENDS 4 Kille Killeri Kujala


TG Top Guns LEGENDS 3 – Minna Pajulahti

Minna Pajulahti. Hän on yksi seuratuimmista suomalaisista kehonrakentajista ja onkin oman alansa rautainen ammattilainen. Sami Salonen ja Tuomo Korhonen pääsivät keskustelemaan Minnan kanssa muun muassa siitä, miten Minna päätyi kehonrakennukseen ja missä mennään nyt.


TG Top Guns LEGENDS 2 – Toni Kohonen

TG Top Gunsin Tuomo “The Möykky” Korhonen ja Sami Salonen haastattelivat TG Top Guns Legendsin toisessa jaksossa legendaa Toni Kohosta. Savonlinnassa asuva Toni on tunnettu omalla kotiseudullaan hyvin ja tästä miehet saavatkin paljon puhetta aikaan.


PODCAST PROJECT ZERO #1 – NÄYTÖN PAIKKA

Nyt pärähtää TOP GUNS uusi kanava käyntiin! Ensimmäisenä sarjana aloitamme projektin PODCAST PROJECT ZERO. Nyt tulee sellasta kontettii mitä kukaan ei ole koskaan aiemmin tehnyt. TsekitAud And Thänks!


TG Top Guns Legends 1 – Juhani “Jussi” Mattila

TG Top Guns LEGENDS ensimmäisessä jaksossa tutustumme Juhani “Jussi” Mattilaan, yksi Suomen vanhimmista aktiivisista kehonrakentajista. Sami ja Tuomo fiilistelevät yhdessä Jussin kanssa suomalaisia legendoja, legendaarista BBC-kuntosalia ja paljon muuta.