OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Skyscanner

Haetko edullista lentoa, hyvää autoa vuokrattavaksi tai viihtyisää hotellia? Niitä kaikkia ei tarvitse etsiä eri paikoista, eikä niistä kannata maksaa ylihintaa. Voit vertailla ja valita itsellesi sopivimman Skyscannerin avulla. Skyscanner on kansainvälinen matkailusivusto, joka auttaa löytämään sopivimmat lennot, parhaimmat hotelli- ja autovuokrausdiilit.

OHO Live TV on Skyscannerin kumppani, sillä haluamme tarjota lukijoillemme ja katsojillemme mahdollisuuden löytää unelmien loma sellaiseen hintaan, mikä sopii.

Miksi lentoja tulisi vertailla?

Arvioidaan, että vuonna 2020 lennetään maailmassa yli 40 miljoonaa lentoa (Statista, 2019). Lentojen määrä kasvaa siis vuosittain jatkuvasti ja se antaa meille tavallisille kuluttajille mahdollisuuden nauttia matkustamisesta monipuolisella valikoimallaan, mutta se tuo mukanaan myös haasteita. Markkinoille tulee jatkuvasti uusia lentoyhtiöitä ja välillä saattaa olla vaikea löytää itselleen sopivaa lentoa.

Tästä syystä vertailu on tärkeää ja esimerkiksi vertailusivustojen, kuten Skyscannerin käyttö on kannattavaa. Se ei maksa sinulle mitään, vaan antaa mahdollisuuden löytää parhaimmat diilit. Kyse ei ole aina myöskään siitä edullisimmasta lennosta, vaan siitä laadusta, jonka kyseisellä rahasummalla saat.

Hyvänä esimerkkinä toimii tilanne, jossa vertailet kahta lentoa, jotka ovat molemmat menossa samasta lähtöpaikasta samaan kohteeseen. Toinen lento on esimerkiksi muutaman kympin edullisempi, kuin toinen, etkä välttämättä nää lennoissa heti suurta eroa. Usein kuitenkin edullisempi lento saattaa olla matka-ajaltaan pidempi, joskus jopa useita tunteja.

Vertailemalla lentoja voit siis saada samalla rahalla paljon enemmän tai vaihtoehtoisesti jopa säästää yllättävän paljon rahaa, kun et ostakaan suoraan yhdeltä lentoyhtiöltä.

Miksi hotelleja tulisi vertailla?

Hotellien varaamisessa on samoja ominaisuuksia, kuin lentoyhtiöidenkin osalta, joten vertailu kannattaa. Parasta Skyscannerin kaltaisessa palvelussa on se, että teet varauksen suoraan esimerkiksi hotellin tai palveluntarjoajan omilla sivuilla.

Sinun ei siis tarvitse antaa Skyscannerille tietojasi suoraan, vaan löydät parhaimman hotellin ja sitä kautta sinut siirretään suoraan hotellin omalle sivustolle. Tämä varmistaa sen, että varauksesi on varmasti oikein ja tietosi ovat vain siellä, missä niiden tarvitseekin olla.

Mitä vähemmän osapuolia ostoksessa on, sen pienempi riski on tietovuodon tai luottokortin kopioimisen osalta. Voit varata suoraan siitä hotellista, johin luotat ja vertailupalvelun käytöstä ei tule sinulle mitään kustannuksia.

Hotelleja kannattaa vertailla siksi, että näkisit mahdolliset vaihtoehdot, ettei myöhemmin paikan päällä harmita, että vieressä oleva hotelli olisikin ollut parempi ja edullisempi. Ei kannata siis hätäillä ja varata ensimmäistä mikä löytyy, vaan käyttää hieman aikaa ja tutustua edes muutamaan eri vaihtoehtoon.

Miksi vertailla erilaisia autovuokrausvaihtoehtoja?

Monet meistä eivät käytä autovuokrauspalveluita usein, vaan silloin tällöin, kun etsitään matkaa. Autoa vuokratessa monesti haluaa käyttää tunnettua yritystä, kuten Hertziä, mutta ne eivät aina tarjoa parasta mahdollista hintaa. Usein ne yritykset, jotka ovat tunnetuimpia, ovat myös kalleimpia.

Autoa vuokratessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti kilometrirajoituksiin, sillä niissä saattaa olla kummallisia rajoituksia, jotka voivat helposti aiheuttaa matkalla päänvaivaa. Lisäksi pidäthän mielessä, että vuokra-autot ovat usein manuaalisia, eivätkä automaattivaihteistolla – jos haluat automaattivaihteistoin, se kannattaa valita hakukriteerinä erikseen.

Näitä yksityiskohtia pystyt valitsemaan helposti vertailusivustoilla ja löydät todennäköisimmin sellaisen diilin, joka sopii juuri teidän reissuun parhaiten. Vertailusivuston käyttö ei maksa sinulle mitään erikseen ja loppujen lopuksi varaat auton suoraan yritykseltä, etkä vertailusivustolta. Välissä ei siis olekaan turhia välikäsiä.


Etsitkö sopivaa matkakohdetta? Tutustu meidän matkailuvinkkeihin täältä!

Kun varaat sivustomme kautta Skyscannerilta, saamme ostoksesta komission. Tämä mahdollistaa sen, että olemme jatkossakin ilmainen media ja sinun ei tarvitse maksaa tästä palvelusta mitään lisää. Kiitos!