OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Feller Experience Jean Feller

Jean Fellerin viikottaiset treenivinkit auttavat avaamaan jumiutuneita lihaksia

Kuvakaappaus treenivideolta

Feller Experience-ohjelman vetäjä Jean Feller tekee kanavallamme viikoittaisia treenivinkkejä, joita voi arkistomme lisäksi löytää myös YouTubesta, sekä tietysti Facebook-sivuiltamme. Eri mittaiset treenit mahdollistavat kiinnostuneet tekemään treenin kotona seuratessaan treenivideota.

Yleensä mitään erikoisempia välineitä ei tarvita, mutta Feller käyttää videoissaan suomalaista, TE3 Digital stick-treenikeppiä. Sellaista ei tarvitse kuitenkaan omistaa, vaan samat liikkeet pystyy tekemään vaikka tavallisella harjanvarrella.

Treenivinkeissä pääset treenaamaan melkein kuin personal trainerin kanssa ja liikkeet ovat sellaisia, joita pystyy tekemään kotona rauhassa. Katso esimerkiksi viimeisin treenivinkki alta!