OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tiina Jylhän neuvo, jos et ole varma kauneuskirurgiasta: “Älä tee”

Tiina Jylhä-Valkonen vieraili studiossamme Fiksut-keskusteluohjelman vieraana eilen 28. toukokuuta. Keskustelimme kauneuskirurgiasta ja sen eri muodoista. Saimme selville, mikä ero on plastiikka- ja kauneuskirurgialla – tai oikeastaan mitä eroa niillä ei ole, sekä tietysti tuoko kauneuskirurgisten toimenpiteiden tekeminen mukanaan riskejä.

Kauneuskirurgia on kritisoitu ja kommentoitu ala, jonka toimenpiteiden kirurgit ja potilaat saavat osakseen paljon palautetta. Keskustelimme Tiinan kanssa esimerkiksi siitä, kuuluvatko naapurin asiat meille kaikille vai ei. Julkkiksena Tiina on jo tottunut kaikenlaisiin kommentteihin, mutta ne kuitenkin vaikuttavat hänenkin ajatusmaailmaan ja arkeen, vaikka niitä some-kommentteja ei lukisikaan – niitä kuulee silti.

Kun Tiinalta kysyy, mikä on hänen neuvo henkilölle, joka pohtii kauneuskirurgisen toimenpiteen tekemistä, eikä ole täysin varma siitä, vastaus tulee todella nopeasti: “Älä tee”. Tämä neuvo perustuu siihen, että kirurgisen toimenpiteen tulee olla henkilön varma päätös – siinä ei saa olla mitään epävarmuutta.

Katso Fiksut-lähetys alta. Mitä mieltä sinä olet kauneuskirurgiasta?