OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

TPS – EIF Veritas Stadionilla tänään kello 18:30

TPS kohtaa Jalkapallon Ykkösessä perjantaina tammisaarelaisen EIF:n. TPS – EIF alkaa Kupittaan Veritas Stadionilla 28.6. klo 18.30.

TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen myöntää, että juhannuksen viettoon oli varsin haastavaa lähteä kahden tappion saattelemana. Hän onkin miettinyt päänsä puhki, mikä kahdessa viimeisessä ottelussa meni pieleen. TPS palasi juhannuksen jälkeen harjoituskentälle maanantaina ja meno oli parin vapaapäivän jälkeen kuitenkin taas ihan vapautunutta. Tiistaina jatkettiin samalla ilmeellä. Pikkarainen painottaakin, että kaikki fokus on nyt perjantain EIF-ottelussa ja peräpeiliin on turha enää tuijotella.

TPS saa perjantaina takaisin kokoonpanoonsa kaksi erittäin tärkeää puolustuspään pelaajaa, kun laitapuolustaja Tatu Varmanen ja toppari Rasmus Holma ovat taas täydessä iskussa. Myös Sami Rähmönen ja Jonni Peräaho alkavat myös olla tikissä, mutta perjantai saattaa tulla kuitenkin liian nopeasti.