OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hanna Maaria Ikonen

Mitä yhteistä voi olla parikymppisellä bodyfitness-kilpailijalla ja yli 40-vuotiaalla kuntoliikkujalla?

Hanna Ikonen haastatteli ohjelmassaan Pieni pala Hannaa bodyfitness-kilpailuissa aktiivisesti kilpailevaa Matleena Niskasta. Heidät toi yhteen niinkin yksinkertainen asia, kuin yhteinen sali – Liikuntakeskus Core. Yllättävää kyllä, useat huippu-urheilijat urheilevat niillä samoilla kuntosaleilla, kuin tavallisetkin tallaajat.

Matleenalla ja Hannalla on kuitenkin kuntosalin lisäksi muutakin yhteistä. Ruokavalioon kiinnitetään huomiota, mutta välillä esimerkiksi viikonloppuisin nautitaan tai “eletään”, kuten Hanna sanoo. Lisäksi huonoina päivinä, kuten esimerkiksi huonosti nukutun yön jälkeen, ei aina lähdetä salille.

Vaikka tavoitteet ovat erilaiset ja Hannan sekä Matleenan elämät eroavat runsaasti toisistaan, voivat erilaiset urheilijat oppia toisiltaan paljon. On tärkeää, että urheilussa pääsee jakamaan kokemuksia, sekä mahdollisesti oppia uutta. Katso Pieni pala Hannaa kolmas jakso: