OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Sunnuntailounas palaa uusin jaksoin – Sarjan luoja “Hahmot ovat tuntemiani ihmisiä”

Suosikkisarja Sunnuntailounas palaa C Moren ohjelmistoon uusin, toisen kauden jaksoin. Eevin ja hänen perheensä elämää päästään seuraamaan suoratoistopalvelusta 25. heinäkuuta lähtien, kun viikoittain uudet jaksot ilmestyvät.

– Kaksi isoa muutosta ykköskauteen verrattuna on, kun Tanelin (Mäkelä) hahmo luopuu tästä bucket lististä ja umpirakastuu, ja vaatii perhettään rakastamaan tätä uutta naista myös. Elenan hahmo, tämä Eevi kyllästyy olemaan tällainen kympin tyttö, joka ei koskaan yllätä eikä repäise, alkaa tehdä bucket listiä itse, sarjan käsikirjoittaja ja ohjaaja Atte Järvinen paljastaa.

Sarja on Järvisen käsialaa alusta loppuun saakka ja sarjan hahmoille löytyy esikuvat miehen omasta tuttavapiiristä. Keitä he ovat, ei hän suostu paljastamaan, mutta hieman salaisuuden verhoa kuitenkin raottamaan.

– Ajatus lähti siitä, kun seurasin muutaman tuntemani naisen räpiköimistä omien veljien ja isiensä kanssa. Se inspiroi vähän. Itse kun tulen sellaisesta normaalista perheestä, niin tällaiset oudot perheet ovat sillä tavalla kiinnostavia, kun en koe eläneeni sellaisessa, Järvinen miettii.

– Esikuvaperhe on, mutta en halua sitä avata sen enempää. Luulen, että se esikuvaperhekään ei tiedä sitä.

Sarjan hahmot vaikuttavat äkkiseltään hyvin karrikoiduilta ja moni miettii katsoessa, että eihän näin todellisessa maailmassa voi olla. Ohjaaja ja käsikirjoittaja vakuuttaa kuitenkin, että aidot esikuvat ovat olemassa.

– Hahmot ovat yhdistelmä monia ihmisiä joita tunnen ja sitten niitä piirteitä on liioiteltu, Järvinen toteaa.

Sarjan perheenä nähdään tuttuun tyyliin edelleen Elena Leeve, Taneli Mäkelä, Jarkko Niemi, Santtu Karvinen sekä Samuli Niittymäki. Uusi jakso ilmestyy C Moren suoratoistopalveluun aina torstaisin.

Kuvat: C More Sunnuntailounas, Joni Hildén