OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Koristerakeissa ilmoittamatonta maitoproteiinia

Dr. Oetker Suomi Oy on ilmoittanut vetävänsä myynnistä mm. kakkujen koristeluun tarkoitetun tuotteen ”Dr. Oetker Chocolate Silver pearls”. Kyseiset koristerakeet sisältävät maitoproteiinia, jota ei ole ilmoitettu pakkausmerkinnöissä. Tuote saattaa aiheuttaa allergisen reaktion henkilöille, joilla on maitoallergia. Tuotteessa ei ole todettu muuta virhettä. Takaisinveto koskee kaikkia markkinoilla tällä hetkellä olevia eriä.

Dr. Oetker Suomi Oy ohjeistaa kuluttajia seuraavasti: Maidolle allergisia tuotteen ostajia pyydetään palauttamaan tuote ostopaikaan tai ottamaan yhteyttä Dr. Oetkerin asiakaspalveluun (oetker@oetker.fi) sähköpostilla. Sähköpostiin tulee liittää kuva tuotteesta, jossa näkyy tuotteen parasta ennen –päiväys ja eräkoodi.