OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

3 hyvää syytä, miksi lähteä Varsovaan lomalle syksyllä

Jokainen kaipaa lomaa ja jokaiselle loma tarkoittaa eri asiaa. Lomalle lähteminen monelle tarkoittaa kuitenkin sitä, että saa pakata matkalaukut ja lähteä reissuun. Oli matkakohde sitten kaukana tai lähellä, niin loman tunne vahvistuu mukavasti, kun saa viettää aikaa muualla kuin kotimaisemissa.

Loman ei tarvitse olla täynnä luksusta ja olla kovin kallis, jotta siitä pääsee nauttimaan täysillä. Lomabudjetteja on joka lähtöön, mutta Varsova sopii käytännössä lähes jokaiselle matkustajalle. Varsova on lähellä Suomea ja sinne pääsee matkustamaan niin omalla autolla, bussilla kuin tietysti myös lentokoneella. Liput eivät millään kulkuvälineellä ole kovin kalliita ja omalla autolla pääsee kätevästi perille.

Moderni Varsova voi tarjota todella hienot näkymät esimerkiksi hotellin ikkunasta.

Varsova on monipuolinen kaupunki, jossa pääsee näkemään niin modernia arkkitehtuuria kuin historiallista vanhaakaupunkia. Noin 1.8 miljoonan asukkaan kaupunki tarjoaa nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Erilaiset nähtävyydet, aktiviteetit ja ravintolamaailma herättelevät kaikkia aisteja.

Varsova voi olla niin budjetti- kuin luksusmatka. Kaupunki tarjoaa huippuhotelleja, mutta myös niitä ihan tavallisia ja todella hyviä hotelleja, joiden yöhinnat eivät ole pilvissä. Varsova voikin olla juuri sopiva perhelomakohde esimerkiksi pitkäksi viikonlopuksi.

Miksi sitten oikeastaan lähteä Varsovaan?

  1. Helppo matkustaa ja samankaltainen kulttuuri. Varsova ei ole lentomatkana pitkän matkan päässä ja monet asiat ovat siellä samalla lailla. Ruoka on hyvin eurooppalaista, eikä siellä tarvitse murehtia siitä, löytävätkö lapset mieluisaa ruokaa. Ravintolavaihtoehtoja on todella paljon ja näin ollen löytyy varmasti aina paikka, mihin mennä.
  2. Edullinen. Jos haluaa törsätä, niin sitäkin saa tehdä. Varsova ei kuitenkaan suurkaupunkina ole todellakaan mitenkään kovin tyyris. Hotellihintojen huoneet pyörivät syksyisin 80-100 euron luokassa aamiaisineen ja hinta-laatu-suhde on todellakin kohdallaan. Lomalla ei tarvitse käyttää kaikkia säästöjä.
  3. Jotain sellaista, mitä Suomessa ei ole. Vaikka kotimaassa matkailu on ihanaa, Varsova on sopivasti kuitenkin erilainen. Sieltä löytyy paljon historiallisia nähtävyyksiä, museoita sekä muuta tekemistä. Monille esimerkiksi Tallinna alkaa olla jo melko nähty, mutta Varsova voisikin siitä olla todella hyvä hyppy nähdä jotain uutta, mutta samalla ei ole mitään niin kovin vierasta.

Katso lisävinkit Varsovan-matkalle ohjelmastamme Oho, mikä reissu!