OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tommi Pikkarainen jatkaa TPS:n päävalmentajana

Tommi Pikkarainen jatkaa TPS:n miesten edustusjoukkueen päävalmentajana myös kaudella 2020. Pikkarainen aloitti TPS:n päävalmentajana viime marraskuussa ja hän solmi silloin 1+1-vuotisen sopimuksen seuransa kanssa. TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on näin päättänyt käyttää Pikkaraisen sopimuksessa olevan option kauden 2020 osalta. 49-vuotias Pikkarainen aloittaa kaudella 2020 siis toisen kautensa TPS:n päävalmentajana.

– Meillä on kohtuullisen hyvä aloitusvuosi nyt loppusuoralla ja ehdoton ykköstavoitteemme on nousta Veikkausliigaan karsintojen kautta. Saamme nyt myös jo alkaneelle projektille jatkoa ja sitä kautta myös erilaisia pelillisiä asioita eteenpäin. Meillä on kuitenkin vielä paljon asioita, joissa pitää kehittyä eteenpäin. Uuden joukkueen rakentaminen pääsee nyt myös kunnolla käyntiin. Olen tietysti otettu saamastani luottamuksesta ja samalla erittäin motivoitunut jatkamaan työtäni tässä seurassa, Pikkarainen painottaa.

Lue lisää täältä!

Teksti ja kuva: TPS