OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tuomas Kiiskinen SaiPaan – katso haastattelu!

Kuvakaappaus videohaastattelusta.

Niiralan Maltsev pelaa SaiPassa lokakuun loppuun asti ulottuvalla sopimuksella.

Hyökkääjä Tuomas Kiiskinen saapuu SaiPaan lokakuun loppuun asti kestävällä sopimuksella. 32-vuotias KalPan kasvatti on pelannut viisi edellistä kautta SHL:n Växjö Lakersissa. Kiiskinen on saavuttanut kaksi SHL:n mestaruutta, joista ensimmäinen keväällä 2015 ratkesi hänen tekemällään jatkoaikaosumalla. Kiiskinen on viimeeksi pelannut Liigassa kaudella 2011-2012, jolloin hän muodosti Sakari Salmisen ja Matti Kuparisen kanssa Liigan tehokkaimman hyökkäysketjun. 47 tehopistettä tuoneen kauden jälkeen hän pelasi Suomen MM-joukkueessa. Vuonna 2012 hän siirtyi KHL:n Dombass Donetskiin, jossa hän pelasi kahden kauden ajan.

Katso videohaastattelu!