OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

GoT-fanien toivekirja kertoo kaiken maailman suosituimmasta fantasiasarjasta

Kattava teos maailman suosituimmasta fantasiasarjasta. Sisältää kaikki tuotantokaudet – myös viimeisen.

George R. R. Martinin fantasiakirjasarjaan perustuva tv-sarja alkoi vuonna 2011, ja siitä tuli nopeasti maailmanlaajuinen ilmiö. Kim Renfro vie lukijan sarjan kulissien taakse ja tuotantoryhmän sisäpiiriin.

Kirjassa sarjan käsikirjoittajat, ohjaajat, näyttelijät, puvustajat ja muut tuotantoryhmän jäsenet kertovat, miten kokonainen fantasiamaailma luotiin, ja jakavat tarinoitaan tuotannon varrella tapahtuneista asioista.

Jättiteos kuvaa kaikkien kahdeksan tuotantokauden juonenkulut. Renfro nostaa myös esiin jännittäviä yksityiskohtia ja johtolankoja, jotka ovat saattaneet innokkaaltakin fanilta jäädä huomaamatta.

Toivekirja vannoutuneille Game of Thrones -faneille, jotka haluavat tietää sarjasta aivan kaiken.

Kim Renfro on amerikkalaisen Insider.Inc -verkkomedian kulttuuritoimittaja, joka on kirjoittanut lehteen viikoittaista artikkelia Game of Thronesista. Hän on haastatellut jotakuinkin jokaista sarjan kuvausryhmän jäsentä. Renfro toimii myös vuosittaisen Con of Thrones -tapahtuman juontajana.

Game of Thrones – Koko historia
ISBN 9789523129139
Suomennos Jänis Louhivuori
148 x 210 mm
Sidottu
384 s.
Ilmestyy viikolla 40/2019