OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kiviniemi tiukoin tavoittein kauden SM-rallipäätökseen

Kausi Ralli SM –sarjassa on sujunut TGS Worldwideltä hyvin. Tiimin Škoda-kuljettajat ovat olleet jokaisessa osakilpailussa hyvillä sijoituksilla – etenkin koko kauden tiimissä urakoinut Kristian Kiviniemi.

Neljäntenä SM-pisteissä oleva Kiviniemi lähtee Turun seudulla ajettavaan päätöskisaan pää pystyssä. Vauhti on riittänyt jo kolmesti palkintokorokkeelle kauden aikana, joten kaiken onnistuessa parkanolainen on mukavasti hämmentämässä kärkitaistelua.

Tulevaan koitokseen mies valmistautui tutusti lyhyellä ennakkotestillä.

– Ajettiin keskiviikkona lyhyt testi kisaan, jäi hyvä fiilis siitä. Tarkoitus on parantaa vauhtia Laitilan tasosta, Kiviniemi tuumailee.

Kotimainen kärki on sen verran kovatasoinen, että nopeatempoisessa rallissa sopivan ajorytmin on löydyttävä heti. Kiviniemi on yhä kiinni SM-pronssin syrjässä, ollen vain pisteen perässä kolmannesta sijasta ja Emil Lindholmista. 

– Rennoin tunnelmin lähdetään kauden viimeiseen kisaan. Heti alusta yritän ajaa kovaa ja päättää kauden hyvään tulokseen.