OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ensimmäinen konsertti varattiin loppuun – Celine Dionille lisäkonsertti Suomeen elokuussa!

Celine Dionin Helsingin-konsertin liput varattiin loppuun huippuvauhdilla, ja sinne on jäljellä enää vip-paketteja. Suuren suosion ansiosta hänelle on saatu järjestymään myös lisäkonsertti Hartwall Arenaan elokuussa. Tämä maailman kaikkien aikojen suosituimpiin laulajiin lukeutuva supertähti nähdään Helsingissä Hartwall Arenassa myös tiistaina 25. elokuuta 2020 alkuperäisen konserttinsa (24.8.) lisäksi.

Lisäkonsertin liput maksavat alkaen 129 euroa, ja ne tulevat yleiseen myyntiin Ticketmasteriin tiistaina 8. lokakuuta kello 10.00. Ennakkomyynti on jo nyt käynnissä konsertin järjestäjän uutiskirjeen tilaajille osoitteessa www.allthingslive.fi sekä Tallinkin uutiskirjeen tilaajille.

Kaikkien muiden Pohjois-Euroopassa järjestettävien Celine Dionin kiertueen konserttien liput on jo myyty loppuun, joten tämä lisäkonsertti on lähialueilla ainoa, johon on vielä saatavilla lippuja. Viimeksi Celine Dion esiintyi Suomessa vuonna 2008 ja palaa nyt yli kymmenen vuoden odotuksen jälkeen jälleen maahamme osana laajaa Courage-maailmankiertuettaan.

Celine Dionin kiertue juhlistaa hänen ensimmäistä englanninkielistä albumiaan kuuteen vuoteen. Kaiken kaikkiaan kiertue kattaa lähes sata esiintymisareenaa ympäri maailman. Dion julkaisi hiljattain kolme uutta laulua, Imperfections, Lying Down ja Courage, tulevalta Courage-nimiseltä albumiltaan. Hänen tuorein videonsa, Imperfections, on juuri saanut ensi-iltansa.

Celine Dionin ura lähti huikeaan nousukiitoon jo hänen ollessa teini-ikäinen. Dion voitti Eurovision laulukilpailun vuonna 1988 kappaleella Ne partez pas sans moi. Ensimmäisen englanninkielisen albuminsa, Unison, hän julkaisi 1990.

Dionin menestys on ollut kaiken kaikkiaan historiallista. Hänen uransa on kestänyt jo yli 35 vuotta ja tuona aikana hänen albumejaan on myyty yli 250 miljoonaa kappaletta. Hän on voittanut viisi Grammy-palkintoa, kaksi Oscar-palkintoa, seitsemän American Music Awardsia, 20 Juno Awardsia seköä huikeat 40 Félix Awardsia.

Celine Dion on rikkonut kaikki ennätykset Yhdysvaltain Las Vegasissa, jonka Caesars Palacen Colosseumissa hän on esiintynyt kaikkiaan yli 1 100 kertaa yli 4,5 miljoonalle katsojalle.