OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Sinä olet tärkeä-päivä toi yhteen terveys- ja liikunta-alan toimijat sekä asiakkaat

SINÄ OLET TÄRKEÄ! Järjestettiin Kellon Corella hyvinvoinnin ja rentoutumisen päivänä. Kellon liikunta- ja hyvinvointikeskuksessa sai päivän aikana nauttia mm. joogasta tai osallistua esim. itsetuntoa käsittelevään tuokioon.

Katso video! Teksti jatkuu videon jälkeen.

Paikalle oli saapunut paljon paikallisten yritysten tuote-esittelijöitä. Kaikkien yritysten tarjoamat palvelut liittyivät jollakin tavalla hyvinvointiin. Tunnelma oli lämmin ja iloinen.

Tapahtumassa oli hyvin otettu huomioon se, että nykyaikana kiinnitetään paljon huomiota ihmisten kokonaisvaltaiseen jaksamiseen. Jaksaminen on laajakäsite ja siihen liittyy kaikki elämän osa-alueet. Nykyään onneksi myös ihmismieltä huomioidaan enemmän, siitä puhutaan avoimemmin ja sen eteen tehdään paljon töitä. Sinä olet tärkeä päivässä tämä myös näkyi. Mielikin tarvitsee huoltoa ja lepoa, sehän onkin oikeasti kaiken ydin!

Silloin kun ollaan tällaisen positiivisen ja yhteisen aiheen ympärillä, ihmiset kokevat myös yhteenkuuluvuutta, sen näki ja pystyi aistimaan myös tässä tapahtumassa. Ihan toisilleen oudot ihmiset vaihtoivat ajatuksiaaan ja jopa kokemuksiaan monista asioista.

Ihmisiä kävi runsaasti paikalla. Päivän aikana oli mahdollisuus tutustua erinlaisiin ja eri yritysten kauneuteen ja hyvinvointii liittyviin tuotteisiin . Tarjolla oli myös hemmottelua, liikuntaa ja ihanan rentouttuavaa joogaa.

Itse henkilökohtaisesti pidin toimittajan roolin ohessa itsetuntoluentoja ja haluankin kiittää teitä, jotka olitte kuuntelemassa minua ja kokemuksiani! Teitä oli kummallakin luentokerralla paljon! Kävimme lopuksi vielä ihania, syviä ja tunteikkaita keskusteluja aiheesta.

Kiitos Liikuntakeskus Coren yrittäjät Sanna ja Katri, että järjestitte tällaisen päivän!

Ihmiset viihtyivät ja hauskaa oli! Kiitos teille myös siitä, että olette ihanan avoimia kaikenlaiselle yhteistyölle. Sinä olet tärkeä tapahtumassa meitä esillelaittajia oli jopa samoilta aloilta. Olen henkilökohtaisesti myös sitä mieltä, että kaikille on tilaa ja tarjonnan pitääkin olla juuri tällaista niin, että asiakas voi valita itselleen sopivimman palvelun, se on palvelua isolla P:llä!

Tärkeintä on se, että meillä kaikilla on sama päämäärä! Hyvinvoivat ihmiset!

MUISTA! SINÄ OLET TÄRKEÄ!

Hanna Ikonen

www.hannamaaria.fi