OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Muumijääveistosluola jälleen Leppävirralle

Muumiaiheinen jääveistosnäyttely avaa ovensa toista kertaa Leppävirran Sport & Spa Hotel Vesileppiksessä, 30 metriä maanpinnan alapuolella. Tarinallinen näyttely pohjautuu uuden Muumilaakso-sarjan Taikatalvi-jaksoon. Viime kaudella Muumijääluola houkutteli yli 35 000 kävijää puolen vuoden aikana.

Edellisvuodesta poiketen näyttelyn toteutuksen suunnittelussa ovat olleet mukana myös Muumilaakso-sarjan tuotantoyhtiö Gutsy Animationsin ammattilaiset.

”Hyväksytämme kaikki suunnitelmamme Gutsylla ja otamme vastaan vinkkejä sisällöstä. Ideoimme toteutusta yhdessä Gutsy Animationsin kanssa ja saamme heidän kauttaan apua oikeanlaisen ääni- ja kuvamaailman luomisessa”, sanoo Muumijääluolan suunnittelusta vastaavan Fantasia Worksin toimitusjohtaja Jari Partanen.

”Kaikki tulee olemaan vielä näyttävämpää kuin viime vuonna ja aktiviteettialuekin kasvaa merkittävästi”, lisää rakennuttajayhtiö Leppävirran Virkistysuimala Leppäkerttu oy:n toimitusjohtaja Esa Salmiheimo.

Muumijääluolan uusi Taikatalvi-näyttely avautuu 26.12.2019. Teosten veistämisestä vastaa edellisvuoden tapaan Jäälinna ry kansainvälisine mestariveistäjineen.

Valokuvat: Markus Laakso