OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Savo Volleyn ja Oulun Ettan pelistä ei tullutkaan kolmen pisteen peli

Savo Volley otti kaksi pistettä Oulusta Ettan vieraana. Kolmannen erän vierasjohdossa 15-21 näytti vahvasti siltä, että Savoon lähtee kolme sarjapistettä, mutta ottelun kulku kääntyi mystisesti, ja se venyi peräti viidenteen erään.

Savo Volleyn voitto kirjattiin numeroin 2-3 (19-25, 18-25, 27-25, 25-16, 14-16).

– Pelasimme kaksi hyvää erää ja kolmannen 15-21 –lukemiin asti, mutta sitten keskittymisemme herpaantui, analysoi Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.

– Tiedän, että Etta on joukkue, jolle ei pidä antaa yhtään siimaa. Onnistuimme kuitenkin hyvin kasaamaan itsemme viidenteen erään, ja aloitimme pelin siinä vaiheessa kuin uudestaan alusta.

Vastustajan valmentaja Olli Kuoksa murehti joukkueensa aloitusta.

– Olemme nyt pelanneet kaksi peräkkäistä peliä niin, että alussa olemme kaksi erää kummallisesti mytyssä, pohti Kuoksa.

– Viimeksi kirimme toi meille yhden erän, mutta nyt saimme yhden sarjapisteen, mikä on aina hyvä asia.

Savo Volley pyöritti miltei koko miehistönsä yrittäessään löytää kadonnutta pelivirettään kolmannessa ja neljännessä erässä. Tehokkain pelimies oli keskitorjuja Rodrigo Leitzke, joka saalisti 16 pistettä ja teki vain yhden virheen. Pisteistä 13 tuli hyökkäämällä.

Lelu Ojansivu (23/+13), Miro Määttänen (18/+3) ja Antti Siltala (18/+9) olivat tutun vahvoja. Määttänen kantoi suurimman vastuun vastaanotosta ja teki sen 40 prosentin tarkkuudella.

Kotijoukkueen tehomiehiä olivat hakkuri Ville Sorvoja (23/+17) ja yleispelaaja Jan Helenius (21/+13).