OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Nukuitko hyvin? Katso, miksi uni on meille niin tärkeää

Seuraavassa Pieni pala Hannaa-jaksossa puhutaan unesta ja sen merkityksestä ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uni asia on kiinnostanut minua elämäntapamuutokseni myötä ja olen kiinnittänyt sen laatuun ja määrään huomiota. Olen nukkunaut aikaisemmin ihan liian vähän! Sen on kyllä huomannut ja tuntenut. Vieraana ohjelmassa on asiantuntija Jenni Ahopelto. Näin jenni kertoo itsestään. Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2002. Työfysioterapeutin lisäopinnot suoritin työn ohella 2010- 2011. Fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen olen tehnyt fysioterapeutin työtä mm. työikäisten ja ikääntyvien parissa. Fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen reissasin melkein kaksi vuotta ympäri Suomen työjalkine-edustajana. Vuosina 2005-2015 toimin hyvin tiiviisti nukkumisergonomian parissa Unikulmassa.

Oman yrityksen perustaminen oli pyörinyt jo mielessäni pidemmän aikaa ja asiat alkoivat mennä kohti suunnitelmaa vauhdikkaasti syksyllä 2014. ErgonoVita Oy on toiminut Oulussa Hallituskadulla huhtikuusta 2015 lähtien. Myymälän tarjonta on kysynnän myötä keskittynyt laadukkaisiin jalkineisiin, sivutuotteena valikoimista löytyy myös tuotteita nukkumiseen, lähinnä tyynyjä. Näin ei ollut alusta saakka, vaan tämä suuntaus on oikeastaan tullut ihanien asiakkaiden ansiosta ja positiivisten yhteensattumien saattelemana. Palvelevalle kenkäkaupalle on ollut ihan selvää tilausta Oulussa.

Katso Pieni Pala Hannaa-jakso tästä: