OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Frederik lopettaa 50- vuotisen uransa

Kuvassa puudeli Elli Frederikin kanssa. Kuvaaja: Henna Pihlaja

Junttidiskon kiistaton kuningas Frederik eli Ilkka Sysimetsä tiedotti 17.10 lopettavansa jo 1960-luvulla alkaneen viihdetaiteilijan uransa. Ennen esiripun laskeutumista tarkoitus on julkaista kirja sekä tehdä syksyyn sijoittuva jäähyväiskiertue. Frederikin kertoman mukaan elämäkertaelokuvakin on jo käsikirjoitusvaiheessa.

Tiedotuksen yhteydessä suoratoistopalveluihin ilmestyi Frederikin jäähyväissingle Juodaan ja painitaan. ”Se on sopiva lopetus uralleni, jossa on maisteltu kaikenlaista Marjaa. Juodaan ja painitaan on iloinen bailubiisi, ja kuvastaa hyvin sitä, miten hauskaa Reetu-keikoilla on ollut. Laulut raikukoot ja kalsarit lentäkööt!” Frederik kertoo tiedotteessaan. Pääset kuuntelemaan Jonne Aaronin säveltämän kappaleen Spotifysta.