OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ozzy esiintymässä Black Sabbathin jäähyväiskiertueella 2016

Ozzy esiintymässä Black Sabbathin jäähyväiskiertueella 2016

Ozzy Osbourne julkaisee albumillisen uutta musiikkia

Metallin kummisetä Ozzy Osbourne julkaisee uuden albuminsa ensi vuoden tammikuussa, manageri puoliso Sharon kertoo antamassaan haastattelussa. Edellisestä albumista onkin jo vierähtänyt kymmenisen vuotta, kun Scream julkaistiin vuonna 2010.

Pitkin vuotta sairastellut Ozzy on joutunut perumaan konsertteja useampaan otteeseen ja esimerkiksi Helsingin vuoden 2019 konsertti on siirretty vuoteen 2021. Haastattelussa Sharon kertoi seuraavasti ”Ozzyn vointi paranee pikkuhiljaa. Hän joutui pahaan onnettomuuteen tänä vuonna, mutta hänen kuntonsa kohenee. Hän sai juuri uuden albuminsa valmiiksi, se julkaistaan tammikuussa. Nyt Ozzy voi hyvin”,

Aivan toimettomana Pimeyden Prinssi ei kuitenkaan ole ollut sairastellessaan vaan hän on vieraillut esimerkiksi laulajana Post Malonen kappaleella “Take What You Want“, joka on kivunnut singlelistoille ympäri maailman.