OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Drag-leidit lavalla Rauma-salissa

Rauma-salissa on tulevana viikonloppuna tarjolla ennennäkemätön konserttielämys. Drag-leidit lavalla perjantaina 1. marraskuuta klo 19 ja lauantaina 2. marraskuuta klo 15 ja klo 19.

Tässä konsertissa neljä suomalaista drag-viihteen ammattilaista laulavat Leidit Lavalle! Konserttia säestää pianisti osittain orkesteritaustojen kanssa ja nämä drag queenit laulavat laulunsa itse! Mukana nopeita ja hauskoja käänteitä, hittibiisejä ja kaikille tuttuja hahmoja vuosien varrelta.

Lavalla nähdään Pola Ivanka (Mika Tepsa), NikoLa (Niko Mäkinen), Sheila (Antti Taipale) ja Jayden Mars (Aarni Mikkola). Konsertin valmistumista on voinut seurata Ylen tuottaman minisarjan kautta. Drag-leidit löytyy yhä Yle Areenasta. Konsertin kesto on noin 1 h 45 min, sisältäen väliajan.

Liput Rauman teatterin lippumyymälästä, Lippupisteen toimipisteistä ja verkkokaupasta lippu.fi sekä kaikista R-kioskeista. Ovimyynti Rauma-salilla alkaa tuntia ennen esitystä.