OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Helsingin keikkapaikka The Circus lopettaa

Musiikki ja kulttuuri toimintaa tarjonnut The Circus ilmoittaa sulkevansa ovensa, mutta on kiinnittänyt viimeiseksi esiintyjäkseen maineikkaan punkrock-yhtye Social Distortion:in (US). Viimeinen konsertti järjestetään 3.6.2020 ja samalla yhtye soittaa myös ensimmäisen Suomen klubikeikkansa.

The Circuksen toimitusjohtaja Niko Hallamäki kertoo sulkemisen syistä seuraavasti: ”Rakennukseen on tulossa kansainvälisiä yrityksiä, joissa työpäivä ei pääty kello neljä tai viisi. Siksi tilaan pitäisi tehdä mittava äänieristys, vaikka Circuksen tapahtumat ovatkin ilta-aikaan. Olemme vuokranantajan kanssa käyneet asiaa läpi tutkimuksia myöten noin vuoden päivät, ja niiden mukaan äänieristys maksaisi miljoonia euroja. Sittenkään ei olisi täyttä varmuutta siitä, ettei ääni kulje rakenteissa. Remonttiin ei siksi kukaan uskalla ryhtyä.”

Ennen kuin Circus sulkee ovensa kesällä, tullaan siellä näkemään myös monia muita huippu artisteja kuten: Rival Sons (US), Yes (UK) sekä Machine Head (USA). Lisää tietoa klubin tulevasta ohjelmistosta löydät täältä: thecircus.fi/ohjelma