OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva ja video: Elämäntapamuutos jatkuu – näin radikaalisti Hanna muutti ulkonäköään

Tiistaina 5. marraskuuta Pieni Pala Hannaa-ohjelmassa Hanna kokee täydellisen muodonmuutoksen! Hannalla on ollut paljon iho-ongelmia elämänsä aikana, eikä ulkonäkö olekaan aina ollut helppo asia.

Tässä muodonmuutos videona:

Video Hanna Maarian muutoksesta?Aloitimme Hanna Maarian kanssa mikroneulaushoidot keväällä poskien syviin aknearpiin. Ihoa uudistettiin mikroneulaushoidolla 5 kertaa noin kuukauden välein. Viides hoitokerta viimeisteltiin vielä PRP-hoidolla, jossa ihoon pistettiin Hanna Maarian omasta verestä eroteltua plasmaa stimuloimaan ihosolukon uusiutumista. Tuloksena hoidosta Hanna Maaria sai selkeästi tasaisemman ihon ja hän sai sanoa paksuille meikkivoiteille hyvästit?. Kirsikkana kakun päälle Hanna Maarialle tehtiin vielä täysin uusi hiuslook ja ehostus. Lopputulos on huikea. Uskalla olla upea❤️ Tervetuloa Doubleen❤️

Julkaissut Hius ja kauneus Double5 Keskiviikkona 30. lokakuuta 2019

Katso lisää 5. marraskuuta julkaistussa Pieni Pala Hannaa-ohjelmassa!