Kuva ja video: Elämäntapamuutos jatkuu – näin radikaalisti Hanna muutti ulkonäköään

Tiistaina 5. marraskuuta Pieni Pala Hannaa-ohjelmassa Hanna kokee täydellisen muodonmuutoksen! Hannalla on ollut paljon iho-ongelmia elämänsä aikana, eikä ulkonäkö olekaan aina ollut helppo asia.

Tässä muodonmuutos videona:

Video Hanna Maarian muutoksesta🤩Aloitimme Hanna Maarian kanssa mikroneulaushoidot keväällä poskien syviin aknearpiin. Ihoa uudistettiin mikroneulaushoidolla 5 kertaa noin kuukauden välein. Viides hoitokerta viimeisteltiin vielä PRP-hoidolla, jossa ihoon pistettiin Hanna Maarian omasta verestä eroteltua plasmaa stimuloimaan ihosolukon uusiutumista. Tuloksena hoidosta Hanna Maaria sai selkeästi tasaisemman ihon ja hän sai sanoa paksuille meikkivoiteille hyvästit👍. Kirsikkana kakun päälle Hanna Maarialle tehtiin vielä täysin uusi hiuslook ja ehostus. Lopputulos on huikea. Uskalla olla upea❤️ Tervetuloa Doubleen❤️

Julkaissut Hius ja kauneus Double5 Keskiviikkona 30. lokakuuta 2019

Katso lisää 5. marraskuuta julkaistussa Pieni Pala Hannaa-ohjelmassa!