OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Brian Setzer ei pysty esiintymään tinnituksen takia

Stray Catsistä tuttu rockabilly tähti Brian Setzer on joutunut perumaan ”Christmas Rocks!” -joulukiertueen vakavan tinnituksen takia. Brian Setzer Orchestra on soittanut Pohjois-Amerikkaan sijoittuvan joulukiertueensa jo 15 vuoden ajan, mutta nyt valitettavasti perinne jää hyllylle ainakin täksi vuodeksi.

”Sydämeni särkyy, kun joudun tuottamaan pettymyksen faneilleni, jotka ovat jakaneet joulunajan kanssani jo yli 15 vuoden ajan. Olen todella pahoillani kaikesta surusta, mitä tämä aiheuttaa kiertueen mahdollistaneille mahtaville ihmisille, sekä uskomattoman uskollisille faneille. Inhoan tuottaa tämän pettymyksen, mutta toivon että te ymmärrätte”, Setzer kirjoittaa jakamassaan tiedotteessan.

Kolminkertainen Grammy-voittaja Brian Setzer teki menneenä kesänä pitkään odotetun paluun Stray Catsin alkuperäisen kokoonpanon kanssa keikkaillen ja julkaisten uuden studioalbumin ”40” 26 vuoden tauon jälkeen.

Palavaksi kysymykseksi jää, nähdäänkö rokkaria enää keikkalavoilla ollenkaan joulukiertueen peruuntumisen lisäksi.