OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hassisen Kone tekee paluun

Legendaarinen suomirock yhtye Hassisen Kone on ilmoittanut tekevänsä pienimuotoisen, mutta merkittävän paluun ensi kesänä. Paluukeikoilla soittaa 40 vuotta sitten perustetun Hassisen Koneen vuoden 1979-1981 alkuperäiskokoonpano Ismo Alanko (laulu, kitara), Reijo Heiskanen (kitara), Jussi Kinnunen (basso) ja Harri Kinnunen (rummut).

Yhtye nähdään kesällä 2020 kolmena peräkkäisenä iltana Järvenpään Kerubissa sekä Provinssissa ja loppuhuipennuksena Ratinan stadionilla. Tampereelle Ratinan stadionille 8. elokuuta lavalle nousee alkuperäisnelikon lisäksi myös vuoden 1982 isomman kokoonpanon soittajia.

Yhtye soitti ensimmäisen festarikeikkansa kesän 1980 Provinssirockissa, sekä yhtyeen edellinen comeback oli kaksikymmentä vuotta sitten, kesällä 2000. Nähtäväksi jää, voidaanko sitten vuoden 2040 kesälle odottaa seuraavaa comebackia!

Tampereen Ratinan stadionin Hassisen Kone – 40 vuotta myöhemmin juhlakonsertin liput tulevat myyntiin Lippu.fi:hin maanantaina 18. marraskuuta klo 9.