OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Mötley Crüe ilmoittaa paluustaan tuhoamalla ”kiertueiden lopetus” -sopimuksensa

On kulunut melkein neljä vuotta siitä, kun Mötley Crüe hajosi soitettuaan viimeisen keikkansa Staples Centerissä Los Angelesissa, Kaliforniassa. Fanien yllätykseksi yhtye kuitenkin ilmoitti maanantaina paluustaan ​​virallisesti bändin verkkosivuille ja someen ladatulla räjähtävällä videolla.

Mötley Crüen jäsenet Nikki Sixx, Tommy Lee, Vince Neil ja Mick Mars allekirjoittivat 28. tammikuuta 2014 ”kiertueiden lopetus” -sopimuksen. Oikeudellisesti sitovassa sopimuksessa todettiin, että 31.12.2015 jälkeen jäsenet eivät enää voisi kiertää Mötley Crüe nimen alla, elleivät he kaikki suostuisi siihen.

Yksinkertaisen paluusta sopimisen sijaan glam-rock yhtye päättikin näyttävästi räjäyttää sopimuksen taivaan tuuliin videolla. Paluun syyksi ilmoitetaan yhtyeen olevan suositumpi kuin koskaan ja niin uusien kuin vanhojenkin fanien vaatimuksesta se tekee paluun jonka tarkemmista suunnitelmista tiedotetaan myöhemmin.