OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Lontooseen avattiin muusikoille tarkoitettu Walk Of Fame

Legendaarisesta rock yhtye The Who:sta  on tullut ensimmäinen ikuistettu kunnialaattaan Lontoon uudelle Walk Of Famelle, joka on Hollywood Boulevardin tapainen turistikohde kunnioittaen menneitä ja nykyisiä muusikoita.

Lontoon Camdenin kaupunginosaan tiistaina 19. marraskuuta avattu Music Walk of Fame sijoittuu musiikin tapahtumapaikka The Roundhousen ja suositun klubin Kokon välille.

Palkintoa vastaanottaneet The Who rokkarit Roger Daltrey ja Pete Townshend kommentoivat Walk Of Famea seuraavasti  “Meillä on kunnia olla ensimmäinen bändi, jolla on laatta Music Walk Of Fame -kadulla. Camden on aina ollut elintärkeä Lontoon kukoistavalle musiikkielämälle ja kuten me kaikki tiedämme, on se maailmankuulu taiteen keskus. Lontoolaisena on erittäin surrealistista olla ikuistettu kuolemattomaksi Camden High Street -kadulle. “

Järjestäjät suunnittelevat laskevansa yli 400 kiveä seuraavan 20 vuoden aikana, ja 20 niistä julkistetaan jo vuonna 2020.