OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Grammy-ehdokkaat vuodelle 2020 julkistettiin

Jo 62. kertaa jaettavat Yhdysvaltain musiikkialan ammattilaisten yhdistyksen, The Recording Academyn Grammy-palkintojen ehdokkaat vuodelle 2020 on julkistettu. Grammyt jaetaan 26. tammikuuta Los Angelesissa, Kaliforniassa suorana lähetyksenä, ja sitä pidetäänkin musiikkialan Oscar-gaala vastaavuutena.

Eniten ehdokkuuksia kahmi laulaja-räppäri Lizzo kahdeksalla ehdokkuudellaan, toisena Billie Eilish sekä Lil Nas X kuudella ehdokkuudella kumpikin.

Grammy-ehdokkuuksien myötä 17-vuotiaasta pop-sensaatio Billie Eilishistä tuli nuorin artisti, joka on ehdolla kaikissa neljässä arvostetuimmassa Grammy-palkintoluokassa: vuoden levytys, albumi, kappale sekä vuoden paras  artisti.

Grammy-gaalan sivuilta löydät kaikki ehdolla olevat artistit sekä yhtyeet.