OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kansallisteatterin Kauppamatkustajan kuolema -ensi-ilta siirtyy tiistaista lauantaihin

Valokuvaaja: Mitro Härkönen

Mika Myllyahon ohjaaman Kauppamatkustajan kuoleman ensi-ilta siirtyy vielä kertaalleen tiistaista 26. marraskuuta lauantaiksi 30. marraskuuta. Tiistain 26.11. ja torstain 28.11. näytännöt muuttuvat ennakkonäytännöiksi.

”Joudumme valitettavasti siirtämään ensi-iltaa vielä kertaalleen. Näyttelijän sairastumisesta johtuen aikatauluja on jouduttu muokkaamaan.  Kaksi suunniteltua esitystä 26. ja 28. marraskuuta muuttuvat ennakkonäytännöiksi ja ensi-iltansa teos saa lauantaina 30. marraskuuta”, Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho kertoo.

Asiakkaiden lippuja ei tarvitse siirtää. Median edustajat kutsutaan uuteen ensi-iltaan 30.11. ja sen jälkeisiin näytäntöihin.  Kansallisteatteri pahoittelee siirtämisestä aiheutuvaa harmia.