OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kaoottinen tilanne; London Bridge näyttämönä, puukottaja iski jälleen kerran

Useita ihmisiä on loukkaantunut ja yksi henkilö on pidätetty. Puukotukset ovat tapahtuneet London Bridge -sillalla. Lontoon poliisi käsittelee tapausta.

Silminnäkijöiden mukaan poliisi on ampunut epäiltyä, tämän tilasta ei ole tietoa.
Lukuisat poliisi- ja ambulanssiajoneuvot ovat tapahtumapaikalla, kiireisellä läpikulku tiellä ja läheisyydessä olevat rakennukset on evakuoitu.
Poliisi on paljastanut, että ainakin yksi henkilö on ammuttu tapahtuman aikana.

“Olemme vasta varhaisessa vaiheessa London Bridge -tapahtuman käsittelyssä”, poliisi sanoi lausunnossaan.

Sky News raportoi, että asevoimat ampuivat tapauksen aikana yhden ihmisen tappavasti ja että ainakin viiden ihmisen uskotaan olevan puukotettu alueella.

BBC raportoi, että kaksi laukausta on ammuttu ja Twitteriin postitetut valokuvat osoittivat, että kuorma-auto on pysäköity sillan liikenneväylien yli. Terrorisminvastainen poliisi on mukana tutkinnassa.

https://twitter.com/i/status/1200422834427830273

Sosiaalisessa mediassa leviävä video osoittaa, että kaksi miestä kamppailee maassa, kunnes kuin poliisit vetävät yhden miehen tilanteesta pois. Vaikuttaa siltä, että poliisit ampuvat toisen miehistä.

London Bridge -rautatieasema on suljettu tapahtuman vuoksi ja lähistöllä sijaitseva Borough Market on evakuoitu. Myös lukuisia muita läheisyydessä olevia rakennuksia evakuoidaan.

Britannian pääministeri Boris Johnson kertoi olevansa ajan tasalla tapahtumasta ja kiitti poliisia ja kaikkia pelastustoimia heidän nopeasta toiminnastaan tilanteessa.

Silta oli aikaisemmin huomion keskipisteenä kesäkuussa 2017, jolloin edellinen terroristinen hyökkäys johti 11 ihmisen menehtymiseen.