OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ozzy Osbournen soolouran 16 albumin kokoelma avauksessa ja arvostelussa

Pimeyden Prinssi Ozzy Osbourne on 29.11. julkaissut soolomateriaalistaan koostetun 16 albumin vinyylipaketin. Kyseessä on 173 kappaletta käsittävä See You On The Other Side kokoelma.

Paketti sisältää kaikki 10 Ozzy-sooloalbumia, Mr Crowley -ep:n, Tribute-tuplaliven, Just Say Ozzy -ep:n, Live & Loud ja Live At Budokan -levyt sekä boksia varten koostetun Flippin’ The B-Side -kokoelman jossa on eri aikakausien b-puolia. Mukana on myös aiemmin julkaisematon demoversio See You On The Other Sidesta, joka on liitetty kokoelman kanteen  7’’ flexi singlenä.

Kokoelman kaikki levyt ovat käsin prässättyjä 150 gramman roiskekuvioituja värilevyjä.

Monet albumeista ovat erittäin vaikeasti saatavilla vinyylillä ja niiden painokset on myyty loppuun aikoja sitten. Live at Budokan saa kokoelmassa ensimmäisen vinyylipainoksensa sekä No More Tears on ensimmäistä kertaa 2 levyllä. Lisäksi “Black Rain”, “Down to Earth” ja “Scream” albumit ovat saaneet vain rajoitetut Eurooppa vinyylipainokset ilmestyessään, eikä niitä ole koskaan painettu Yhdysvalloissa.

Albumeiden lisäksi mukana on myös kymmenen eri aikakausilta olevaa 60x90cm valokuvajulistetta, sekä ”Certificate of Ozzthenticity” aitoustodistus, jossa on kokoelman numerointi ja Ozzyn signeeraus.

See You On The Other Side on vaikuttava vinyylipaketti ja arvokas lisä kaikkien Ozzy -fanien kokoelmiin. Boksin korkean hinnan korvaa sen vielä korkeampi laatu ja vinyylit ovat äänenlaadultaan mitä parhaimpia. Tämä on erinomainen tapa omistaa Ozzyn nykyinen ura kokonaisuudessaan yhdessä upeassa kokoelmassa.