OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

VIDEO: Jakaako tämä testi lopullisesti miehet ja naiset? Vain naiset pystyvät siihen!

Kuvakaappaus videolta, jossa mies yrittää tätä testiä

Tik Tok-palvelussa on pyörinyt jonkin aikaa useita videoita, joissa miehet ja naiset nähdään tekemässä samaa tuolitestiä. Lopputuloksesta tekee kuitenkin erikoisen sen, että miehet eivät pysty tekemään sitä, kun taas naisille se ei tunnu olevan edes haasteellista! Katso alla oleva video ja kokeile – pystytkö sinä tekemään tämän testin?

Tuolitestin ohjeet

Tehtävänäsi on seistä seinää vasten niin, että varpaat ovat seinässä kiinni. Sen jälkeen sinun tulee astua kolme askelta taaksepäin ja pitää varpaat aina kiinni kantapäässä. Askeleiden jälkeen kumarru niin, että pääsi osuu seinään. Ota allesi tuoli, nosta se kaksin käsin rintakehääsi vasten ja yksinkertaisesti nouse takaisin ylös seisomaan. Onnistuitko?

Uutisesta uutisoi muun muassa Viikonloppu.com