OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hannele Lauri oli lapsena torikauppias – mitä muuta Hannele paljastaa?

Hannele Lauri on suomalaisten rakastama näyttelijä ja persoona, joka ei jätä ketään kylmäksi. Hannele vierailee Tapella kylässä-ohjelman ensimmäisessä jaksossa Tapani “Tape” Valkosen vieraana. Ohjelman pilotti julkaistaan torstaina 5. joulukuuta kello 21:00.

Hannele Lauri paljastaa ohjelmassa, että hän oli pienenä torikauppias. Tämä tulee esille muun muassa siksi, että Tape ja Hannele ovat shoppailemassa torilla – mitä luulet, mitä torilta lähtee mukaan? Sopiiko se siihen suunnitelmaan, minkä vuoksi Hannele on alunperin Tapen luokse tullut?

Katso Tapella kylässä ensimmäinen jakso torstaina, 5. joulukuuta kello 21:00 ilmaiseksi OHO Live TV:llä!

Mainos

Huomaathan, että OHO Live TV voi saada komission ostoksestasi mainostajalla. Näin autat meitä ylläpitämään laatuohjelmaa!