OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Katso kuvat! SO/ avaa luksushotellin Havannassa – uudenlaista luksusta kaupunkiin

Accor avaa näyttävästi ensimmäisen hotellinsa Kuuban pääkaupungissa juuri sopivasti Havannan 500-vuotisjuhlan kunniaksi. Luksushotelli SO/ Paseo del Prado La Habana avaa ovensa yhdessä kaupungin ikonisimmista kortteleista ja sen myötä siitä tulee tavaramerkin ensimmäinen hotelli Amerikan mantereella.

SO/ Hotels & Resorts on Accorin nopeimmin kasvava luksushotellitavaramerkki. Upean lifestyle-konseptin ja ainutlaatuisesti suunniteltujen tilojen ansiosta hotelleista on tullut trendikkäitä kohtaamispaikkoja eri puolilla maailmaa. Eikä SO/ Havana Paseo del Prado ole poikkeus. Ranskalainen arkkitehti Michael Regembal ja maailmankuulu espanjalainen muotisuunnittelija Agatha Ruiz de la Prada ovat suunnitelleet yhdessä hotellin muotoilun, sisustuksen ja henkilöstön univormut. 250 huoneen ja 8 suuremman sviitin muotoilu on saanut inspiraationsa alueen kolmesta suositusta tanssityylistä – klassinen baletti, salsa ja Son Cubano.

– SO/ on yksi Accorin energisimmistä ja tyylikkäimmistä tavaramerkeistä. Nämä hotellit korostavat kohteen luonnetta ja yhdistävät sen viihteeseen, luoviin ruoka- ja juomaelämyksiin sekä nykyaikaiseen luksuspalveluun. Innovatiivinen muotoilu ja muoti ovat tavaramerkin ydin, ja Havannan uusi hotelli onkin jännittävä lisä nopeasti kasvavaan verkostoomme, sanoo Heather McCrory, Accorin Pohjois- ja Keski-Amerikan toimitusjohtaja.

SO/ Paseo del Prado La Habanassa on kolme suurta kokoustilaa, suuri kylpylä ja kuntosali sekä uima-allas ja sen yhteydessä oleva allasbaari. Täällä vieraat voivat valita myös viidestä paikallisia erikoisuuksia tarjoavasta ravintolasta ja baarista, esimerkiksi ravintola Cosecha tarjoaa terveellisen ja ekologisen aamiaiskonseptin. Jos makeanhimo iskee, hotellissa on myös oma suklaakahvila, joka tarjoilee syötäviä ja juotavia herkkuja.

– Kuuba on kehittynyt merkittävästi kohteena viime vuosien aikana. Pohjoismaisille matkailijoille tämä tarkoittaa, että Havanna kasvaa nyt matkakohteena sekä liike- että lomamatkojen suhteen. SO/ Havana Paseo del Pradon avaaminen tuo uudenlaista luksusta kaupunkiin, sanoo Jan Birkelund, Accorin Pohjoismaiden Development & Operations -osaston johtaja.

Kuvagalleria SO/ Paseo del Prado La Habana

Matkusta paremmin. Valitse suomalainen Neckpacker.

smoothest way to travel, neckpacker