OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuvat: Sofitel avaa ensimmäisen luksushotellinsa Turkissa: Sofitel Istanbul Taksim

Sofitel-luksushotellimerkki avaa ensimmäisen luksushotellinsa Turkissa. Ranskalainen art-de-vivre kohtaa modernin ylellisyyden, kun Sofitel Istanbul Taksim avaa nyt ovensa yhdessä Euroopan historiallisimmista ja kulttuurisimmista paikoista.

Sofitel Istanbul Taksim sijaitsee keskeisellä paikalla Taksim-aukion lähellä. Hotelli kehittyi yhteistyössä turkkilaisen Tuna Groupin kanssa tavoitteenaan luoda modernein luksushotelli Taksimin korttelissa. Yhdessä on luotu ylellinen kokoontumispaikka, jossa Sofitelin ainutlaatuinen ranskalainen eleganssi kohtaa Istanbulin kansainvälisen luonteen.

– On uskomattoman jännittävää saada esitellä Sofitelin tuotemerkki täällä Turkissa. Markkina-alue kasvaa tulevan 3–5 vuoden aikana, ja uskomme, että hotelli voi auttaa edistämään kaupungin matkailun kasvua entisestään. Paikallisena kokoontumispaikkana sekä vieraille että paikallisväestölle hotelli tarjoaa moderneja ja hienostuneita elämyksiä, ruokaa ja viihdettä, sanoo Alexis Delaroff, COO Accor New East Europe.

Sofitel Istanbul Taksim tarjoaa 169 tyylikästä huonetta ja 33 suurempaa sviittiä, joista monista on kauniit näkymät Taksim-aukiolle tai Bosporinsalmelle. Tavallisissa huoneissa tarjoillaan vieraille Atelier Colognen eri tuotteita, kun taas isommissa sviiteissä oleskelu viimeistellään Hermésin ylellisillä kylpyhuonetuotteilla. Sviittivierailla on yhdessä Accorin klubijäsenten kanssa yksinoikeudella pääsy Club Millésime -loungeen.

Hotellissa on suuri ulkouima-allas, Sofitel Spa sekä useita hoitohuoneita ja turkkilainen sauna. Täällä on myös suuri valikoima ravintoloita ja baareja – The Oven Brasserie & Terracesta CakeBoxiin, joka yhdistää taiteelliset ranskalaiset jälkiruoat perinteisiin turkkilaisiin klassikoihin.

– Istanbul on taianomainen paikka ja suosittu kohde, joka kasvattaa suosiotaan pohjoismaisten matkailijoiden keskuudessa. Uuden Sofitel Taksim Istanbulin myötä kaupunki saa uuden ensiluokkaisen vaihtoehdon, jossa vieraat voivat nauttia Sofitelin ainutlaatuisista ja ylellisistä palveluista ja tuotteista. Hotelli vahvistaa myös Accorin vahvaa asemaa kaupungin luksussegmentissä, jossa meillä on ennestään tuotemerkkejä, kuten Raffles, Fairmont, Swissôtel, Mövenpick, Rixos ja The House of Originals, sanoo Jan Birkelund, Accorin Pohjoismaiden Development & Operations -osaston edustaja.

Teksti: Sofitel/Accor