OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Vuoden parhaana pelinä palkittu Control tarjoaa ilmaista lisäpelattavaa

Suomalainen peliyhtiö Remedy Entertainment ja kansainvälinen pelijulkaisija 505 Games ovat julkaisseet pelaajien ja kriitikoiden kehumaan Control-peliin ilmaisen sisältöpäivityksen. Sen sisältämä Expeditions-pelimoodi haastaa pelin pääkampanjan suorittaneet pelaajat uusiin, entistä vaativampiin taisteluihin.

Control oli ehdolla kahdeksassa kategoriassa The Game Awards -tapahtumassa, mukaan lukien vuoden paras peli. Control on entuudestaan voittanut IGN Game of the Year ja Golden Joystick Critics’ Choice -palkinnot. Tapahtumassa paljastettu pelimoodia esittelevä traileri antaa lisäksi esimakua 26. maaliskuuta 2020 julkaistavasta The Foundation -lisäosasta. Expeditions-päivitys on nyt saatavilla kaikille Control-pelin omistajille PlayStation 4, Xbox One ja PC-alustoilla.

“Halusimme tehdä pelin joka haastaisi pelaajat niin pelillisesti kuin ajatusten tasolla, joten on ollut palkitsevaa nähdä kuinka hyvän vastaanoton Control on saanut pelaajilta sekä kriitikoilta. Jo pelkästään kahdeksan The Game Awards –ehdokkuuden saaminen on valtava kunnia etenkin kun ottaa huomioon kovan kilpailun. Olemme koko kehitysryhmän ja Remedyn puolesta äärettömän kiitollisia The Game Awards -voitosta Best Art Direction -kategoriassa.”
Mikael Kasurinen, Game Director

Max Payne ja Alan Wake -menestyspeleistä kansainvälisesti tunnetun Remedyn luoma Control on kolmannen persoonan toimintaseikkailu. Peliä tähdittävät parhaasta roolisuorituksesta ehdokkuuden saanut pääosan esittäjä Courtney Hope sekä usein palkittu kotimainen suosikkinäyttelijä Martti Suosalo.

Control yhdistää Remedyn aikaisemmista peleistä tuttua asetaistelua ja yliluonnollisia voimia entistä laajempaan ja syvällisempään pelimaailmaan, jossa arkitodellisuus kohtaa oudon ja selittämättömän. Kun tuonpuoleinen uhka valtaa salaperäisen viraston New Yorkissa, pelaajat pyrkivät uuden johtajan Jesse Fadenin roolissa ottamaan paikan hallinnan takaisin. Remedyn omalla Northlight-teknologialla kehitetty Control haastaa pelaajat taisteluun yliluonnollisten kykyjen ja aseiden voimin, joita pelaajat pääsevät itse muokkaamaan.