OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

John Frusciante palaa Red Hot Chili Peppersiin

Yhtyeen Instagram-tilillä julkaistiin tiedoitus, että nykyinen kitaristi Josh Klinghofferin lopettaa ja John Frusciante tekee paluun hänen tilalleen.

Päivityksessä kerrotaan seuraavasti:

”Red Hot Chili Peppers ilmoittaa, että tiemme kitaristi Josh Klinghofferin kanssa eroavat. Hän on kaunis muusikko, jota me arvostamme ja rakastamme. Olemme syvästi kiitollisia ajastamme hänen kanssaan ja kaikista niistä lukemattomista lahjoista, jotka hän jakoi kanssamme.

Me myös ilmoitamme valtavalla innolla ja täysin sydämin myös sen, että John Frusciante palaa takaisin bändiimme. Kiitos.”

John Frusciante tunnetaan Red Hot Chili Peppersin menestyneimpien albumien kitaristina ja hän toimi yhtyeessä vuosina 1988–1992 ja 1998–2009. Hän on ollut mukana levyttämässä kaikkiaan viittä RHCP:n studioalbumia, joita kaikkia pidetään yleisesti yhteen parhaana tuotantona.

Frusciante on kamppaillut elämänsä aikana muun muassa masennuksen ja heroiiniriippuvuuden kanssa. Red Hot Chili Peppersistä erottuaan hän on luonut menestyksekkään soolouran julkaisten yhteensä 12 studioalbumia taitelijanimellä Trickfinger.