OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Voiko vakava leikkaus viedä urheilu-uran? Fitnessurheilija Milla ei anna periksi

Torstaina, 19. joulukuuta näemme Tapella kylässä-ohjelman kolmannen jakson, jossa tutustumme fitnessurheilija Milla Haahkaan. Ratsastajasta on muotoutunut vuosien varrella ahkera urheilija, joka on kiinnostunut kehonmuokkauksesta ja pääsi kilpailemaan jo MM-tasolle.

Kuva: Milla Haahkan kotiarkisto

Milla joutui kuitenkin pahan paikan eteen, kun edessä oli lantioleikkaus, joka saattaa horjuttaa koko urheilijauraa. Mahdollisuudet päästä ammattiurheilijaksi takaisin on 50/50. Nyt Milla palaa valmentajansa Tapen luokse katsomaan, onko kropasta enää mihinkään ja pystyykö sillä edes treenaamaan.

Jaksossa nähdään tunteita, niin iloa kuin suruakin, kun Tape tutustuu Millaan vielä paremmin. Millaista on elää uusioperheessä, käydä läpi näin vakava leikkaus ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Katso Tapella kylässä torstaina, 19. joulukuuta kello 21:00.

Milla Haahka & Tape Valkonen