OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Sir Rod Stewartia, 74, syytetään poikansa kanssa vartijan pahoinpitelystä

Britti rokkari Sir Rod Stewartia vastaan on nostettu pahoinpitelysyyte Floridassa, hänen lyötyä paikallisen hotellin vartijaa. Stewart ja hänen poikansa Sean yrittivät  päästä lapsille tarkoitettuun yksityistapahtumaan Breakers Palm Beach -hotellissa Floridassa, kun turvavartija Jessie Dixon pysäytti heidät.

Sean Stewartin väitetään uhkailleen vartijaa ja olleen asiaton. Poliisin mukaan Sean oli ensin tönäissyt vartijaa ja Rod Stewart puolestaan oli iskenyt miestä nyrkillä rintaan.

Poliisin lausunnossa Rod “pyysi anteeksi käyttäytymistään tapahtumassa.” Sean puhui myös konstaapeleiden kanssa ja vahvisti “olleensa provosoitunut, kun heille ei annettu pääsyä tapahtumaan”, raportti lisää. Tapahtumasta on video, ja poliisit vahvistavat, että Rod ja Sean ovat olleet välikohtauksen “ensisijaisia ​​hyökkääjiä”.

Dixonin nostettua syytteet pahoinpitelystä Rod ja Sean Stewartia vastaan joutuvat he oikeuden eteen 5. helmikuuta Palm Beach Countyn rikostuomioistuimessa.