OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Esittelyssä Nest Music – uuden ajan musiikkiyhtiö

Nest Music on Helsingin Herttoniemessä sijaitseva viiden kaveruksen perustama musiikin tuotantostudio, joka on luotu lähtökohtaisesti musiikin luomisen tarpeeseen. Alunperin perustajat tarvitsivat paikan, jossa heidän tuottajansa pystyisi työskentelemään tuotantojen, äänitysten sekä miksausten parissa. Samalla he rakensivat tilat, joita he itse voivat  hyödyntää oman musiikin tekemiseen.

Tuotantostudio on rakennettu palvelemaan myös sellaisia henkilöitä, joilla on musiikillisia unelmia, mutta jotka eivät välttämättä itsenäisesti pysty niitä toteuttamaan. Palvelua tarjotaan räätälöidysti kaikenlaisiin musiikin tarpeisiin niin levy-yhtiöille kuin omakustanneartisteille. Palveluihin kuuluu ideointi yhdessä asiakkaan kanssa ja mikäli asiakas tarvitsee apua sanoitusten tai säveltämisen kanssa,  lauluntekijät auttavat niiden kanssa.

Päivävuokra on aina sama; 50€/h + alv., tai 350€/pvä + alv. (eli 8h), riippumatta siitä minkä laulun osan parissa studiossa työskennellään, lukuun ottamatta taiteellista tuotantoa, jonka hinta määritellään aina erikseen. Yhtiö tarjoaa myös masterointia ja apua jälkivaiheiden kanssa, kuten esimerkiksi kuinka saattaa äänite digijakeluun.

Äänitystila ja tarkkaamo soveltuvat niin sooloartistin kuin isommankin orkesterin äänitykseen ja kalusto vastaa tämän päivän huipputasoa. Tiloissa on mahdollista järjestää myös erilaisia musiikintekoon liittyviä kursseja.