OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ozzy esiintymässä Black Sabbathin jäähyväiskiertueella 2016

Ozzy esiintymässä Black Sabbathin jäähyväiskiertueella 2016

Ozzy Osbourne ja Elton John tekevät yhteistyötä uudella kappaleella

Entisen Black Sabbath -legendan vaimon ja managerin Sharon Osbournen mukaan Ozzy Osbourne on työskennellyt uuden kappaleen parissa Elton Johnin kanssa.

Hän paljasti uutiset CBS-sarjansa “The Talk” kuvauksissa, kun häneltä kysyttiin, mitä vuodelle 2020 on varastossa Ozzylle.

Sharon vastasi: “Paljon hyviä asioita: Hyvinvointi, paluu takaisin bändinsä luo ja jatkaa sitä mitä hän rakastaa, eli olla kiertueella kiertää ja olla faniensa luona. Uutta musiikkia on tulossa ja se on niin hienoa. Hänen kaikki ystävänsä soittavat levyllä ja hän myös tekee kappaleen Eltonin kanssa – niin paljon hyvää.”

Uuden kappaleen odotetaan ilmestyvän Ozzyn tulevalle studioalbumille Ordinary Man, joka julkaistaan ​​alkuvuodesta. Vaikka uuden albumin yksityiskohdat ovat vielä hämärän peitossa, Pimeyden Prinssi on julkaissut musiikkivideot kahdelle uudelle kappaleelle: Under The Graveyard ja Straight To Hell.

Ozzy joutui siirtämään vuoden 2019 kiertuettaan kahdesti, toipuessaan viime huhtikuisesta kaatumisestaan, joka myös pahensi vanhaa mönkijällä aiheutettua vammaa.