OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Justin Bieber paljasti sairastavansa borrelioosia ja pusutautia

Justin Bieber on paljastanut äskettäin hänellä diagnosoidun borrelioosin, infektion, jonka aiheuttavat punkkien yleensä kantamat bakteerit. Hoitamaton infektio voi levitä niveliin, sydämeen ja hermostoon, mikä taas saattaa johtaa aivokalvotulehdukseen, aivotulehdukseen tai sydänlihastulehdukseen vakavimmissa tapauksissa.

Bieber, 25, jakoi uutiset keskiviikkona Instagram-viestissä:

“Vaikka monet ihmiset ovat sanoneet Justin Bieberin näyttävän pas**lta tai käyttävän huumeita jne, he eivät ole ymmärtäneet, että minulla on äskettäin diagnosoitu borrelioosi, ei vain se, mutta minulla oli vakava pusutauti, joka vaikutti ihooni, aivojeni toimintaan, energiaani ja yleiseen terveyteeni “.

Grammy-palkittu artisti kertoi myös lataavansa Youtubeen kymmenenosaisen dokumenttisarjan, joka käy tarkemmin läpi hänen koettelemuksiaan. Bieber julkaisi viime viikolla ensimmäisen uuden singlensä “Yummy” yli neljän vuoden tauon jälkeen.