OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Eminem julkaisi täysin yllättäen uuden albumin – Music To Be Murdered By

Eminem yllätti fanit twiittaamalla uuden albuminsa julkaisemisesta ja linkin suoratoistopalveluihin josta sitä pystyi kuuntelemaan heti. Räppäri teki näin siis samoin kuin edellisen, vuonna 2018, ilmestyneen albuminsa kanssa, eikä ilmoittanut mitään ennen julkaisua.

Albumin kansikuva mukailee Alfred Hitchcockin samannimistä vuonna 1958 julkaistua albumia ja yksi kappaleista, nimeltään Alfred, onkin 30 sekunnin leike kuuluisan elokuvantekijän puheesta.

Levyllä kuullaan jälleen paljon huippuartisteja ja oman panoksensa kappaleisiin ovat antaneet esimerkiksi Ed Sheeran, Skylar Gray, Black Thought, Young M.A, Anderson .Paak, Joell Ortiz, Don Toliver ja Juice WRLD. Räppari ja laulaja Juice WRLD kuoli joulukuussa sairaskohtaukseen.

Eminem jakoi myös videon levyn kappaleelle “Darkness“, joka käsittelee aseväkivaltaa Amerikassa. Kappaleessa Eminem on ampujan asemassa, joka suunnittelee konserttitapahtumaan iskemistä hotellihuoneesta. Musiikkivideossa nähdään kohtaus, joka on viittaus vuoden 2017 Las Vegas-ampujaan, joka tappoi yli 50 ihmistä Route 91 Harvest -festivaalilla.

Video päättyy pyyntöön, että katsojat aktivoituisivat äänestämään osoitteessa vote.gov. “Milloin tämä loppuu? Kun tarpeeksi ihmisistä välittää”, videolla lukee “Tee äänesi kuulluksi ja auta muuttamaan aselakeja Amerikassa.”