OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kynttilä

Folk muusikko David Olney, 71, menehtyi lavalle kesken esiintymisen

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä David Olney menehtyi kesken esiintymisen Floridassa, Santa Rosa Beachilla. Hänen vierellään esiintyneet muusikot kertoivat, että 71-vuotias Olney oli puolivälissä kappaletta, kun hän pyysi anteeksi, sulki silmänsä ja hiljeni. Yhtyeen jäsenet ja yleisössä olleet lääkärit sekä ensihoitajat yrittivät elvyttää laulajaa tuloksetta.

Olneyn virallisilla nettisivuilla julkaistun tiedonannon mukaan laulaja sai sydänkohtauksen kesken esiintymisen ja menehtyi.

"Sad news to report: A giant is gone. David Olney, a beloved singer and songwriter who’s widely regarded as a founding…

Julkaissut David Olney Sunnuntaina 19. tammikuuta 2020

Olney oli keskeinen jäsen Nashvillen musiikkipiireissä ja hän sävelsi musiikkia muun muassa Emmylou Harrisille ja Linda Ronstadtille. Hän perusti 1980-luvun alussa The X-Rays rock-yhtyeen ja myöhemmin siirtyi soolo uralle julkaisten kunnioitettavat yli 20 albumia.